Vyhodnotenie výzvy Fantastická poviedka - štvrté kolo roku 2021

Pozrite si kompletné vyhodnotenie štvrtého kola našej výzvy
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Výsledky štvrtého kola našej výzvy Fantastická poviedka sú tu! Ak si to chcete celé pozrieť na streame, spolu s komentárom odo mňa, Yayi, xia a HB, a ďalej ani nečítajte, ale kliknite sem.
A pre tých, čo to majú radi čierne na bielom, nech sa páči! Víťazom tretieho kola výzvy Fantastická poviedka sa stáva:
- priemerne hodnotenie 7,46 boda.
Víťazke srdečne gratulujeme! Znovu sa nám opakuje scenár, kedy ide o prvú poviedku na našom serveri od tejto autorky. Dúfame, že od nej budeme čítať aj ďalšie kúsky.
Ostatné poviedky sa umiestnili v nasledujúcom poradí:
- priemerne hodnotenie 7,0833 boda
- priemerne hodnotenie 7,0769 bodov
- priemerne hodnotenie 7 bodov
- priemerne hodnotenie 6,7272 boda
- priemerne hodnotenie 6,4166 boda
- priemerne hodnotenie 6,0833 bodov
- priemerne hodnotenie 5,5833 boda
- priemerne hodnotenie 5,5454 boda
- priemerne hodnotenie 5,166 boda
- priemerne hodnotenie 4,909 bodov
- priemerne hodnotenie 3,7692 boda
Body boli týmto poviedkam udelené nasledovne:
Fantastická poviedka - Body FP4 Tabuľka
Fantastická poviedka - Body FP4 Disclaimer
Fantastická poviedka - Body 2 FP4 Tabuľka
Fantastická poviedka - Body 2 FP4 Disclaimer
Pripomíname, že sme zarátali len hodnotenie poslané do 19.9. do polnoci. Čitatelia však neprestávajú bodovať, a preto môžete vidieť pri poviedkach iné číslo, než uvádzame v tomto článku. (Zároveň si usporiadatelia vyhradzujú právo odstrániť hodnotenia autorov pod svojimi poviedkami, duplikovaných profilov alebo profilov, ktoré evidentne existujú len za účelom podpory jedinej poviedky a zníženie odnotenia ostatným.)
Všetkým zúčastneným ďakujeme, a to nie len autorom, ale aj čitateľov, predovšetkým tým komentujúcim. Vaša spätná väzba je dôvod, prečo máme v každom kole toľko poviedok. Z množstva komentárov sme vyžrebovali jeden a jeho autorovi posielame tričko. Šťastným výhercom sa stáva Zlodejisnov! Gratulujeme!
Pripomíname, že naša dvojmesačná výzva pokračuje piatym kolom a už teraz prijímame vaše súťažné príspevky. Uzávierka súťaže je 31. októbra o polnoci. Hráme o 50 EUR!
Zároveň už teraz oznamujeme, že posledné šieste kolo tohto roku bude anonymné. Čitatelia teda nebudú vedieť, ktorá poviedka je od ktorého autora. Poviedky do šiesteho kola budeme prijímať od 1.11. do konca roka.
Chcete uverejniť svoju žánrovú poviedku aj mimo našej výzvy? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Stačí, ak ju pri pridávaní označíte ako nesúťažnú.
Ak máte radi adrenalín alebo sa snažíte nájsť dôvod niečo napísať, zapojte sa do akcie Poviedky na počkanie v sobotu 25. septembra. O siedmej dostanete témy a vašou úlohou bude napísať poviedku za hodinu. Tešíme sa na vás!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Pospíšilová.luca
Předně moc gratuluji WriterInTheDark k první příčce. A stejně tak i ostatním, kteří se neúnavně vrhají do spisovatelského světa a baví tu všechny svojí tvorbou. Těším se na další kolo soutěže 😀.
21.09.2021
8HitBoy
Taktiež gratulujem všetkým. Zároveň ďakujem za to, že sa viacerí k FP-čke poctivo vraciate kolo čo kolo. Vaša tvrdá práca na sebe určite neostane neodmenená. Držte sa!
21.09.2021
Goran
Gratulácia víťazke!
Dúfam, že bude tiež prispievať pravidelne.
21.09.2021
Zlodejisnov
Gratulujem víťazke, ktorá bola mojou favoritkou. Zároveň ďakujem za tričko, čím som splnil svoj cca polročný cieľ :D
21.09.2021
Smrtislav Pierko
Pripájam sa ku gratuláciám. Toto kolo bolo naozaj pestré a dalo sa v ňom všeličo nájsť. Špeciálne vyjadrujem úctu hororovým autorom, lebo horor ja osobne považujem za najťažší žáner. Prajem im, aby sa im v ďalších kolách podarilo vyraziť nám všetkým dych.
Čo sa týka komolenia môjho alias pri streame... Tak to plne schvaľujem :D Jednou z hlavných funkcií mien je dopliesť ich a pokiaľ to bolo naozaj ešte neúmyselné tak sú to ďalšie body za roztomilosť :D
21.09.2021
Zlodejisnov
PS: kedy bude zverejnené hodnotenie? Zaujímalo by ma, ako by sa to všetko premiešalo, keby tam zostali aj tie fake body :)
23.09.2021
8HitBoy
Čau Zlodejisnov, už je :)
24.09.2021
WriterInTheDark
Ďakujem za gratulácie :) veľmi ste ma potešili. Rozhodne budem prispievať pravideľne, je to skvelá výzva a hlavne zábava. Kritika posunie a autor si uvedomí na čom musí zapracovať - a keď chcem písať pre ludí, malo by sa im to páčiť :)
25.09.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB