Prekliati bohovia prichádzajú

Mali sme tu Vesmírnych tulákov, teraz prišiel čas pre Prekliatych bohov! Nový fantastický projekt z dielne scifi.sk, fantasy román na pokračovanie! Každý mesiac nová kapitola, každý mesiac iný autor.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Písal sa rok 2013 a na scifi.sk vznikol nápad vytvoriť seriál poviedok. Slovo dalo slovo a napokon sme sa dočkali projektu Vesmírnych tulákov.
Dvanásť autorov slovenskej fantastiky, medzi nimi i mnohí budúci víťazi fantastických literárnych súťaží, vtedy spojilo svoje sily a napísali rozsiahle dielo na pokračovanie. Každý mesiac prispel vždy niekto z nich svojou troškou do neustále rastúceho diela, z ktorého napokon vzišli Vesmírni tuláci, science fiction novela na pokračovanie.
Po šiestich dlhých rokoch znova prichádzame s podobným projektom, tento raz zameraným na fantasy. Tak ako vtedy, spoločenstvo hrdinských autorov zasadne ku klávesnici a pripojí sa k výzve. Fantasy dielo na pokračovanie. Tak ako u Vesmírnych tulákov, aj tu sa nám podarilo do projektu zapojiť mnohých skvelých autorov, s ktorými môžete každý mesiac sledovať osudy hlavných hrdinov sveta na pokraji priemyselnej revolúcie, v ktorom však stále platia zákony temnej mágie a kde sa o slovo znova hlásia prastaré bytosti.
Jednotlivé časti poviedky:

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB