Prekliati bohovia (01.01.2019)

Pred rokmi sme tu mali Vesmírnych tulákkov. Teraz, sme sa rozhodli stvoriť niečo podobné. Priekliati bohovia je fantasy projekt, na ktorom spolupracuje 12 autorov. Takoa ko aj v minulosti, jeho jednotlivé kapitoly budú písať jednotliví autori alebo autorky s tým, že na vytvorenie vlastného textu bud...

Info

Slov. názov Prekliati bohovia
Orig. názov Prekliati bohovia
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Pred rokmi sme tu mali Vesmírnych tulákkov. Teraz, sme sa rozhodli stvoriť niečo podobné. Priekliati bohovia je fantasy projekt, na ktorom spolupracuje 12 autorov. Takoa ko aj v minulosti, jeho jednotlivé kapitoly budú písať jednotliví autori alebo autorky s tým, že na vytvorenie vlastného textu budú mať jeden mesiac presne od momentu publikácie predchádzajúcej kapitoly. To znamená, že sami nebudú vedieť, ako sa dej bude vyvíjať a budú musieť nadviazať voľne priamo na predchádzajúcu kapitolu. Vy budete mať takto možnosť na scifi.sk čítať mesačne jednu kapitolu tohto literárneho seriálu alebo románu (no, skôr novely) na pokračovanie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Prekliati bohovia prichádzajú

Mali sme tu Vesmírnych tulákov, teraz prišiel čas pre Prekliatych bohov! Nový fantastický projekt z dielne scifi.sk, fantasy román na pokračovanie! Každý mesiac nová kapitola, každý mesiac iný autor.

0 komentárov