Vesmírni tuláci (01.01.2013)

Na rok 2013 plánuje scifi.sk uskutočniť malý pokus - a to nezávislú spoluprácu 12 autorov a autoriek na jednom spoločnom literárnom diele. Jeho jednotlivé kapitoly budú písať jednotliví autori alebo autorky s tým, že na vytvorenie vlastného textu budú mať jeden mesiac presne od momentu publikácie pr...

Info

Slov. názov Vesmírni tuláci
Orig. názov Vesmírni tuláci
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Na rok 2013 plánuje scifi.sk uskutočniť malý pokus - a to nezávislú spoluprácu 12 autorov a autoriek na jednom spoločnom literárnom diele. Jeho jednotlivé kapitoly budú písať jednotliví autori alebo autorky s tým, že na vytvorenie vlastného textu budú mať jeden mesiac presne od momentu publikácie predchádzajúcej kapitoly. To znamená, že sami nebudú vedieť, ako sa dej bude vyvíjať a budú musieť nadviazať voľne priamo na predchádzajúcu kapitolu. Vy budete mať takto možnosť na scifi.sk čítať mesačne jednu kapitolu tohto literárneho seriálu alebo románu (no, skôr novely) na pokračovanie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Prekliati bohovia prichádzajú

Mali sme tu Vesmírnych tulákov, teraz prišiel čas pre Prekliatych bohov! Nový fantastický projekt z dielne scifi.sk, fantasy román na pokračovanie! Každý mesiac nová kapitola, každý mesiac iný autor.

0 komentárov

Téma aj pre poviedky - Celoročné dielo

Tak ako ste si všilmi, vyšla prvá poviedka z cyklu Vesmírni tuláci.

2 komentárov

O čom teda bude náš literárny seriál?

Dotazník sme uzavreli (ak tam ešte niečo pridáte, nič u toho sa už do rozhodnutia nezaradí). Čo ste si teda vybrali ako hlavnú tému, prostredie alebo tématiku či hl. hrdinu seriálu?

21 komentárov

Prehľad autorov literárneho seriálu na rok 2013

Ako už istotne viete, na scifi.sk sa pripravuje literárny experiment v podobe seriálu počas jednotlivých mesiacov v roku 2013 a my Vám dnes prinášame rozpis jednotlivých autorov na tento počin.

12 komentárov

Literárny seriál podľa priania čitateľov

Na rok 2013 plánuje scifi.sk uskutočniť malý pokus - a to nezávislú spoluprácu 12 autorov a autoriek na jednom spoločnom literárnom diele. No a o čom to bude, to rozhodnete práve vy, čitatelia scifi.s...

11 komentárov