Poviedky na počkanie 63 - Vyhodnotenie

Výsledky prvých Poviedok na počkanie v roku 2022 nájdete v tomto článku.
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Do prvého tohtoročného a 63. celkového kola sme dnes dostali 12 poviedok. Skvelý výkon!!!


Budeme radi, keď nám v komentoch napíšete, ako sa vám dielka páčili. Aby to bolo ešte chvíľku napínavé, priemerné bodové hodnotenia poviedok sa dozviete až zajtra večer.
Najbližšie péenpéčky budú znova o mesiac, 19.2.2022. Pre istotu však sledujte náš Facebook.
Ako dobre viete, okrem PNP ponúkame našim autorom aj ďalšie aktivity. Už len do 28. februára nám môžete posielať svoje texty do prvého tohtoročného kola Fantastickej poviedky a zároveň stále môžete do 15. 2. hodnotiť už publikované.
Máte hotovú aj inú, nesúťažnú poviedku? Chcete sa s ňou podeliť s ostatnými fanúšikmi scifi, fantasy, hororu, anime a popkultúry ako takej? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Neváhajte a posielajte!
PS: Dodatočne sme si všimli poviedku Džentlmeni a čas búrky od Dretnotha, ktorý pridel svoj text po termíne. Napriek tomu sme sa ju rozhodli uverejniť v rámci tohto kola, hoci až dodatočne.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aleš Horváth
Veles, anciasa tvojho, nemôžeš písať lepšie? musíš mi brat moje posledné miesto? azaďalat s tebou. od budúceho kola sa polepsís, lebo inak začnem písať ako Dretnoth. 😁😀😀🤣🤣🤣
23.01.2022
Veles
Tak ja som od tohto kola nečakal žiadne zázraky, a treba si vyskúšať všetko, aj posledné miesto v PnPčkach :D
23.01.2022
8HitBoy
Nebojte chalani, Dretnoth vám kryje chrbty :)
23.01.2022
Aleš Horváth
no dúfam že to je naposledy, čo si bol horší ako ja.
23.01.2022
Goran
chaloši, aj keď sa niekto správa ako "pacient", nerobte si z ľudí žarty... (dretnoth) keď, tak priamo z písania. V tom, čo máme radi sa zdokonaľujme, človeka za tým nechajme bokom, je to detinské.
23.01.2022
YaYa
Za redakciu by som chcela zdôrazniť, že PNPčky na rozdiel od FP nie sú súťaž. Nemajú titul ani ceny. Poviedka s najvyšším hodnotením nezíska viac ako ktorákoľvek iná. Ide o to prekonať svoje obmedzenia, užiť si čistú spontánnu tvorbu, možno získať pekný námet, ktorý sa dá neskôr rozvinúť. Kto je posledný a kto prvý, vôbec nezaváži. PNP nie sú hotové poviedky. Sme síce prirodzene súťaživí, radi sa porovnávame, vysoké hodnotenie polichotí, ale v skutočnosti o to nejde. Každý, kto porazí hodinový deadline a má z písania radosť, môže byť spokojný, bez ohľadu na body.
23.01.2022
Goran
krásne napísané, YaYa. A ak môžem, pridám otrepané, ale pravdivé a trefné - ak chcem súťažiť a prekonávať, robme to v prvom rade so samými sebou. Ja síce podobnú terminológiu často používam, ale literatúra nie je šport. A hlavne - nerobme si z druhých žarty, aj keď si to (zdanlivo) "zaslúžia".
23.01.2022
Aleš Horváth
yaya, myslím si že väčšina z nás to aj tak berie. "dôležité je zúčastniť sa". goran to dobre odhadol, že si s Velesom robíme srandu, aj keď Dretnoth si to zlizol nevinne svojim dodatočným zaradením do PNP.
osobne ma PNP lákajú kvôli nápaditosti a podnetnosti.
a najviac ma na PNP mrzí keď ma autor rozmlsá a nedostanem svoj cukrík v podobe väčšieho celku pripadne pokračovania.
23.01.2022
Aleš Horváth
goran zase si vztahovačný? robil som si srandu v prvom rade zo samého seba, nie na úkor niekoho druhého. možno by som ti poradil psychologa, keď si vysadený na moje reakcie, určite sa nájdu aj dobrí zadarmo.
23.01.2022
Veles
Ja PnPčky beriem ako relax, oddych, miesto na nové nápady a zvítanie sa s Hergertom :D Ako nehovorím, vždy ma poteší keď dostanem viac bodov ako som čakal, ale netrhá mi to žily ani keď dostanem menej. A ak som si z niekoho robil nevedomky srandu tak to bolo neúmyselne.
23.01.2022

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB