Battleship - Druhý trailer

Čo tak môžeme čakať od Petra Berga, keď sa pokúša previesť na filmové plátno takú bezduchú hru akou sú Lodičky (Battleship)? Asi Armageddon, Transformerov, Independance Day a Battle: Los Angeles dokopy.
Podporte scifi.sk
Battleship - Pôvodná hra od Hasbra
Battleship - Pôvodná hra od Hasbra Disclaimer
Battleship - Trailer - 2 Disclaimer
Čo myslíte, bude tá akcia vôbec stáť za to? (A budeme teraz odrazu všetci hrávať na conoch Lodičky? Nezabudnite si prosím potom štvorčekovaný papier!)

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Battleship

Diskusia

Aldeberan
omg, trosku ma vystrasila druha cast... ocakval som namornu rezanicu, nie pobehovanie v chodbach lietadlovej lode a poddostojnika, co bude velit celej lodi. toto nedopadne dobre!
12.12.2011
Stano Lacko
No, ak to maju na starosti tvorcovia Transformers, OMG! Dialogy jak svina ;-)
12.12.2011
cyberstorm
moze mi niekto povedat ako je mozne, ze aj ked emzaci maju vzdy neporovanatelne pokrocilu technologiu co rovna so zemou vsetko na co narazia, vzdy sa najde ten spravny udatny american, co im nakope zadky? (a to aj bez Chucka Norrisa?) videli sme krasne zabery na obrovske lode, ktore si ...o co stavka?...nebudu moct poradit s nejakou lietadlovkou a bitevnou lodou? A aby to znelo spravne americky, tak bitevnik bude Missouri a lietadlovka bud Enterprise (Khaaaaaaaaaaaaaan!), alebo este nieco prezidentskejsie: USS Ronald Reagan...POMOC!
12.12.2011
Aldeberan
cyberstorm: nechapem teraz, na co sa stazujes? Ze ludstvo vyhra, alebo ze vyhra vdaka Americanom? :)
12.12.2011
draculin
Povedzme si, ze to nie je vylucene a podobne (nie take iste) veci sa udiali aj v historii... Stredna Afrika nebola vyrazne kolonizovana kvoli chorobam. Japonsko nebolo kolonizovane, pretoze stat bol dost silny na to, aby sa postavil pokrocilejsim - ale celkovo slabsim europanom (a uspesne este pred Tokugawom vyrabali muskety a dela). Maori na Novom Zelande sa naucili mimoriadne uspesne pouzivat strelne zbrane pri anglicanom. Nemalo kolonii v Amerike, hlavne tych izolovanych, zmizlo, aj ked boli technicky pokrocilejsi.... takze aj ked ide o nieco malo pravdepodobne, nie je to vylucene. A uznaj, ze film o tom ako ludia uspesne kolonizuju iny svet a vyzabijaju domorodcov a su za hrdinov by Hollywood nenatocil :)
12.12.2011
Culter
Aj keby si mali celý film odriekať malú násobilku, do kina idem. Už viem, kde sa mi vypína mozog, takže no problémo. Chcem v kine zažiť ten zvuk, keď kapitán Neeson povie "all of them".
12.12.2011
jurinko
Inak, ked som minule cital, co vsetko dokaze ustat taky britsky torpedoborec (ktory je stavany ako lod do flotily, takze niektore naozaj brutalne veci zanho robia kolegovia - na rozdiel od americkych torpedoborcov, ktore su nechutne neporazitelne pevnosti), tak som si ani nevedel predstavit silu, ktora by ho dokazala sundat (urcite nieco take existuje, ale okrem masivneho suboja dvoch nepriatelskych flotil ma napada jedine atomka). Co tym chcem povedat je to, ze nevidim dovod, preco ak disponujem takou silou, ze si mozem zo sportu vztycit okolo bohviekolkych kilometrov stvorcovych megagigasilove pole a dat si ferovku s nejakou flotilou, aky mam dovod to vobec robit (okrem cistej uchylnej zabavy, nieco ako ked ste v Red Alertovi II poslali chronosferou najsilnejsie sovietske tanky a svacli na ne Iron curtain - fajnsmekri vedia, o com hovorim). ...
12.12.2011
jurinko
[pokr.] Ked chcem dobyt planetu, tak sa s planetarnymi subojmi nebudem srat (o osobnych [!] ani nehovoriac), zbombardujem to z orbity, ze kym si manici uvedomia, co sa deje, uz nebudu mat polovicu cohokolvek, co by ma mohlo co i len teoreticky ohrozit. Tieto novodobe lodicky by mohli byt sranda, keby to boli dve vyrovnane vojska, takto to bude uplne o nicom, cely film budeme cakat na deus ex machina, ktory nam zabezpeci zelany (a vopred dokonale znamy) vysledok boja. Toto nebude ani na vypnuty mozog u mna, minule som totiz zistil, ze mam na mozgu taku poistku, ktora mi zapina mozog automaticky, ked bullshity prekrocia pripustnu hranicu..
12.12.2011
Aldeberan
Draculin: odporucam knihu Historie moderní války od Charlesa Townsheda, kapitolu "Imperiální války" - tam je velmi pekne popísané, ako v skutocnosti bola casto technická prevaha na strane domordocov, ktori nakupovali najmodernejsie zbrane od europskych, zatial co nepruzne europske armady bojovali s 20 rokov starými modelmi (v 19. storočí big deal). Europania vyhrali vdaka tvrdohlavosti a lepsej organizácii :) Vo vseobecnosti sa technicka prevaha precenuje - porovnajte si sposob zabijania dnes a pred 1000 rokmi, v com je nasa vyhoda? Jedine v rucnych palnych zbraniach. V momente, keb ydoslo na boj na blizko, tak pani rytieri nasich marinakov rozsekaju, stealth bombarderi su nam nanic. V kazdom hollywoodskom filne pristupia MZáci práve na takúto "našu" hru a nevyužijú svoju totálnu kontrolu vesmíru... potom nech sa nečudujú, že stále vyhrávame :D
12.12.2011
draculin
Tu knizku poznam, len som to tu nechcel premienat na historicke forum, ale diky :) Ale na pointe sa potom v zasade zhodneme, nie? Ze za urcitych podmienok je mozne, aby technologicky zaostalejsia kultura dokazala vyhrat minimalne niektore bitky.... A uprimne - pozera film ako ludstvo dostana prdel od hnusnych emzakov by ma asi fakt nebavilo :)
12.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Battleship