Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - štvrté kolo roku 2021

Dopísané jest, poďme čítať!
Podporte scifi.sk
Ani cez leto ste nelenili a napísali ste toho hojne, až sa vám čudujem. A tak si teraz môže čitateľská obec našej stránky nabrúsiť klávesnice a obšťastniť odvážnych autorov kritickými i povzbudivými komentármi.
Tááákže ešte raz a s citom: Vitajte pri predstavení poviedok štvrtého kola výzvy Fantastická poviedka. Čo sa deje? V dvojmesačných intervaloch nám môže ktokoľvek poslať poviedku do 25 000 znakov (vrátane medzier). Tieto dielka potom vyjdú naraz na našu stránku a verejnosť ich boduje. Ak poviedka s najvyšším hodnotením získa viac ako 8 bodov v priemere, jej autor dostane finančnú odmenu. Ak sa to nepodarí, najlepšie hodnotená poviedka bude ocenená tričkom. Zároveň vyžrebujeme jedného z komentujúcich, kto dostane tričko tiež. A ak ste nič nenapísali, no máte súťaživého ducha, môžete si tipnúť, ktorá poviedka zvíťazí, a ak sa trafíte, dostanete knižku. Ak uhádnete prvú trojku, nemusíte v poradí, dostanete knižky tri.
Čo sa teraz bude diať? Každý deň po nasledujúcich 12 dní vyjde na našej stránka jedna zo súťažných poviedok. Verejnosť bude mať možnosť komentovať a bodovať do nedele 19.9.2021 do polnoci. Bodovanie udelené po termíne sa do našej výzvy nebude rátať.
Do tohto kola sme prijali nasledujúce poviedky:
Ak ste nám poviedku poslali, ale na zozname ste sa nenašli, napíšte nám buď správu cez messenger, na FB, e-mailom na poviedky@scifi.sk, alebo pod tento článok.
Kompletné pravidlá výzvy Fantastická poviedka nájdete tu. Zároveň už prijímame vaše poviedky do štvrtého tohtoročného kola, na zaslanie máte dva mesiace, uzávierka je 31. októbra.

Víťaza vyhlásime dnes na twitchi o 19.00. Aby ste nezabudli, môžete sa pridať na event cez Facebook. A, samozrejme, súťažíme! Ak si chcete tipnúť víťaza, napíšte ho do komentára pod článok, prípadne do diskusie na FB event. Kto uhádne, získaknižku! Ak uhádnete celú TOP 3, získate knižky tri!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Veles
Hodnotenie bude kedy zverejnené? :) Inak gratulujem WriterInTheDark :)
20.09.2021
WriterInTheDark
Ďakujem Veles, teším sa z toho :)
21.09.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB