Rian Johnson vytvorí novú trilógiu Hviezdnych vojen

Režisér Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, sa stal zodpovedným za vytvorenie novej trilógie filmov zasadenej do filmového univerza Hviezdnych vojen a bude režírovať prvý z nich.
Podporte scifi.sk
Star Wars - A long time in a galaxy far, far away...
Star Wars - A long time in a galaxy far, far away... Disclaimer
StarWars.com ohlásil, že Johnson bude písať scenár a následne režírovať prvý z troch plánovaných filmov spolu s jeho dlhodobým spolupracovníkom Ramom Bergmanom, ktorý bude zastávať funkciu producenta. Trilógia by mala byť úplne oddelená od príbehov v ságe rodu Skywalkerovcov a mala byť "uviesť nové postavy z okraja galaxie, ktorý v príbehoch Star Wars doteraz nebol preskúmaný".
"Veľmi radi sme spolupracovali s Rianom na The Last Jedi," vyslovila sa prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy v tlačovej správe. "Hviezdne vojny sú najväčšou modernou mytológiou a my sme veľmi šťastní, že sme mohli prispieť našou troškou. Nemôžeme sa dočkať, kedy na to budeme môcť nadviazať novou sériou filmov," dodali Johnson a Bergman v spoločnej správe.
Pre túto novú trilógiu nebol uvedený žiaden dátum premiéry, ani žiadne ďalšie detaily.
Nový film Riana Johnsona, Star Wars: The Last Jedi, sa do kín dostane 15. decembra tohto roku a fanúšikovia budú mať tiež možnosť pokračovať v príbehu aj v rámci nového obsahu viazaného k filmu pre hru Star Wars Battlefront II.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Diskusia

draculin
Uvidime ako dopadne Last Jedi, ale samotny napad zasadit do univerza nieco uplne nove - to beriem ako jednoznacne plus.
10.11.2017
Stano Lacko
Konečne hoci koncept marveloviek to asi neprekona
10.11.2017
draculin
Dufam ze prave tymto smerom uplne nepojdu... V urcitom zmysle taketo nieco urobil Abrams pri restarte Star Treku (ale nie SW) - tam mi to nevadilo, ale myslim ze SW ma potencial prave na nieco uplne ine ;-)
Johnson je v podstate neznama. Ma za sebou dost slusny Looper (aj ako scenarista), ale to je tak vsetko - a navyse nieco uplne ine, nez pracovat s tak nabobtnanym univerzom ako maju SW. Takze uvidime, ale snazim sa byt optimisticky :)
10.11.2017
Bester
Rian Johnson ma tiez na konte podla IMDB statisticky najlepsie hodnotenu (resp. v niektorych rebrickoch uz 2. skrz Battle of The Bastards[Game of Thrones] :) epizodu zo vsetkch serialoch ever, Ozymandias (Breaking Bad). Snad bude v takomto duchu pokracovat :)
10.11.2017

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Ďalšie články a poviedky v téme Star Wars Epizóda VIII

Star Wars Ep. VIII - The Last Jedi (protirecenzia)

Aj keď je cyberstormova recenzia super, mám pocit, že nové Star Wars si žiadajú ešte jeden pohľad.

Star Wars Ep. VIII - The Last Jedi (recenzia)

Tak sa nám rok s rokom zišiel, a máme tu nové Hviezdne vojny. V poradí už deviate (ja viem, ale Rogue One). Takže...aká je tá nová diznijovka?

Rian Johnson vytvorí novú trilógiu Hviezdnych vojen

Režisér Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, sa stal zodpovedným za vytvorenie novej trilógie filmov zasadenej do filmového univerza Hviezdnych vojen a bude režírovať prvý z nich.

Star Wars: The Last Jedi - nové video

Prinášame vám nové video obsahujúce scény z natáčania s komentármi hercov.