Star Trek - Nový "Khan"?

Po tom, čo Benicio del Toro vypadol z kolotoča hereckého castingu na (pravdepodobne) postavu Khana (resp. iného zloducha) v ďalšom pokračovaní Star Treku, J. J. Abrams nezaháľa, pretože sa zdá, že už našiel náhradníka.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
J. J. Abrams nestráca čas: po tom, čo je rozhodnuté, že Benicio Del Toro nebude hrať v druhom pokračovaní prerodu Star Treku, už má v poradovníku ďalších možných hercov.
Star Trek 2 - Ramirez a Molla
Star Trek 2 - Ramirez a Molla Disclaimer
Podľa magazínu Varieta by malo ísť o venezuelanského herca Édgara Ramíreza, ktorý by mal nahradiť Del Tora, s ktorým rokovania stroskotali na platobných podmienkach. Ramírez doteraz asi nie je mnohým divákom známy. Kritikov ale prekvapil v seriáli Carlos, v ktorom stvárnil postavu Carlosa Šakala, medzinárodného teroristu. Na jeho rubáši má už zaznamenané vystúpenia vo filmoch Che, Domino alebo The Bourne Ultimatum a na budúci rok si zahrá aj Aresa v pokračovaní Súboja titanov.
Pošuškáva sa, že hľadaný herec by sa mal zmocniť postavy Khana Nooniena Singha, ktorý je jedným z ikonických nepriateľov posádky lode Enterprise, hoci sa J.J. Abrams vyjadril, že Khan to nebude. Ale možno to je len marketing. V origináli ho hral Ricardo Montalban.
Ramírez by mal dostať príležitosť o rolu zabojovať dnes alebo zajtra cez Skype. A ak ju dostane, začnú sa rokovania o časových harmonogramoch produkcie. Ďalším v poradí by mal byť Jordi Molla, ktorého bolo vidieť v Colombiane či Che (pravdepodobne ďalšie odporúčanie od Beniho). Rozhodnutie by malo ale prísť čo najskôr, pretože produkovať by sa film mal začať už o mesiac, aby sa stihla premiéra 17. mája 2013.
Posádka z prvého dielu tu bude v celej zostave opäť nastúpená. Novinkami sú Alice Eve (o ktorej sme už písali) a Peter "RoboCop" Weller, ktorý by mal hrať šéfa nejakej megakorporácie.

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Roland Axenberg
Tie drzky sa mi moc nepozdavaju, ale Peter Weller rox! Robocop a Screamers to su absolutne kultovky! Len ta megakorporacia mi akosi do sveta Star Treku nepasuje, jedine ze by z neho urobili Ferenga :)
08.12.2011
cyberstorm
Presne: megakorporacie v svete startreku, federacie a bezpenaznej politiky Zeme...hmmm, neviem, neviem...
08.12.2011
Aldeberan
no, co som ja cital, tak Orionania maju korporacie, ktore de facto plnia ulohu startrekovskej mafie. mozno to?
08.12.2011
kAnYs
Federacia predsa nieje jediny stat v star-treku. Na ferengov by sa to sice hodilo, ale tych este v povodnej timeline nestretli v tejto dobe. Neznamena ale, ze teraz nemozu :)
08.12.2011
Stano Lacko
Asi to budu Orionaci, som zvedavi ake tykadla im daju ;-) (kua ake i?)
08.12.2011
jurinko
Stano, "i" v zvedavy je "y". Inac dobre ;-)
08.12.2011
Stano Lacko
No, sranda je, ze ked robim korektury po niekom inom, tak tam najdem aj veci, o ktore sa hadam a musim vytahovat nejaky google abo slovnik slovenskeho pravopisu, ze to tak je. Ale ked pisem ja, tak je to des ;-)
08.12.2011
Šaňo aka Babcom
Weller hral uz inak v Enterprise - sefa banskej operacie Orfeus na Lune, Johna Paxtona. Mozno bude reprizovat tuto ulohu... Mate pravdu s tou megakorporaciou, myslim, ze to nepasuje, ale uz to nebude opravovat.
09.12.2011
Roland Axenberg
Jo, dobra cast to bola, Weller tam hral sefa organizacie, ktora chcela vyhnat zo Zeme vsetkych mimozemstanov.
09.12.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB