Diskusia 1/2: V zlom čase na správnom mieste

Podporte scifi.sk

Diskusia

Arcey
Milé postapo a cestovanie v čase v jednom. :D Taký fajný mix fantasy a scifi. Pekný úvod a nástrel, ale verím, že to nebol zámerný koniec.
24.09.2022
Martin Hlavňa
@Arcey došiel čas, dnes som nejak pomaly písal :D
24.09.2022
Arcey
Mne to tiež ubehlo rýchlo, ale zvládol si to fajn. Myšlienka s tým trpaslíkom inak perfektná.
24.09.2022
Olex
Ahoj,
poviedka sa čítala dobre. Nápad s cestovateľom v čase, ktorý skončí v budúcnosti, kde žijú miesto ľudí trpaslíci je veselý. Chcelo by to na poviedke ešte dodatočne popracovať.
24.09.2022
Marek Páperíčko Brenišin
Dám ti vysoké hodnotenie a to len preto, lebo si ma dokonale dobehol. Ja už som čakal nejakú zaklínačskú fantasy - ešte aj ten jazyk a snaha o použitie nárečia mi hovorili, že to bude nejaká takáto vec. A ty mi plesneš na konci postapo? Možno ešte fakt dať to do krajšieho šatu scifi, napr. nedostatok potravy spôsobil, že ľudia dorastali do nižšej výšky, klimatická katastrofa zvýšila hustotu ochlpenia (brady a p.), chápeš :-D Okej, veľa filozofujem, poklona.
25.09.2022
YaYa
Dobré to bolo. Páčilo sa mi, ako sa to skončilo úplne inde, než som si myslela. A mám rada trpaslíkov. Aj keď znejú záhorácky :D
25.09.2022
Martin Hlavňa
@Marek To nárečie súvisí s tým, čo sa snažím aktuálne na svojom písaní zlepšiť a teda od seba odlíšiť jazyk rôznych postáv. Ale zaklínača a tamojšie nárečie trpaslíkov zbožňujem :) Nápady máš určite dobré zrejme z tejto poviedky spravím niečo dlhšie, takže možno niečo použijem :)
@YaYa Veľmi som neriešil, že aké nárečie to má byť :D Bohužiaľ, žiadne neviem dostatočne dobre :D
@all: Ďakujem za hodnotenia a spätnú väzbu.
26.09.2022
Martin Chabada
Hlavný dôvod, prečo sa nezúčastňujem PnP(až na jednu výnimku, ktorá je na mojom blogu) , je to, že aj vynikajúci nápad (ktorý tu je) dokáže "zabiť" nedostatok času na spracovanie.
26.09.2022
Magda Medvecká
Toto bol môj favorit kola. Veľmi mi to sadlo štýlovo aj jazykovo, také milé humorné fantasy s nečakaným scifi koncom. A obaja boli veľmi sympatické postavy, to ma tiež potešilo. Ak sa to rozhodneš rozpísať, rada si to prečítam :)
26.09.2022
Martin Hlavňa
@Martin Ja sa na to pozerám ako na cvičenie a zábavu. Za hodinu samozrejme veľdielo nevznikne, ale môže sa zrodiť dobrý nápad a je to super na prekonanie autorského bloku :)
26.09.2022

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.