Poznáme dátum premiéry JoJo Stone Ocean

Dlhoočakávané anime spracovanie šiestej časti legendárnej ságy JoJo's Bizarre Adventure nabralo reálne kontúry. Čo o ňom vieme a čo od neho možno čakať?
8HitBoy
Filmová história scifi
Kultová sága JoJo's Bizarre Adventure má milióny fanúšikov po celom svete. Tí sa približne pred štyrmi mesiacmi dozvedeli, že japonské štúdio David Production započalo prácu už na šiestom dieli tejto výbornej série. Boli to náročné štyri mesiace počas ktorých si milovníci JoJa začali už poriadne zúfať, keďže bližšie informácie o seriáli boli v nedohľadne. To sa konečne zmenilo na dnešnej online udalosti, ktorá priniesla odpovede na všetky naše otázky.

Jolyne Cujoh Jolyne Cujoh
Jolyne Cujoh Disclaimer

Ako sme už vedeli, rola hlavnej hrdinky, Jolyne Cujoh, bol zverená do rúk mladučkej voice actorky Ai Fairouz. Tá je fanúšikom anime známa trebárs vďaka rolám Hibiki Sakury z anime How Heavy Are the Dumbbells You Lift? a Emily Orange z anime Kandagawa Jet Girls.
Jolyne však samozrejme nebude jedinou hrdinkou seriálu. Dnešná udalosť nám predstavila aj zvyšok hlavných postáv a ich voice actorov. V roli Jolyninho otca a protagonistu tretieho dielu JoJa Jotara Kuja sa vracia legendárny japonský voice actor Daisuke Ono. Bude zaujímavé pozorovať komplikovaný vzťah mladej delikventky a chladného muža, zoceleného neustálymi bojmi proti silám zla.

JoJo - Stone Ocean - promotional still JoJo - Stone Ocean - promotional still
JoJo - Stone Ocean - promotional still Disclaimer

Jolyne sa po falošnom obvinení dostáva na pätnásť rokov do floridského väzenia. Tam si okamžite nachádza viacero priateľov, ktorí jej pomôžu v boji za jej ideály. Menovite sa jedná najmä o nezdolnú a silnú ženu Hermes Costello, inteligentný planktón Foo Fighters, excentrického a nevypočítateľného Narcisa Anasuia, šikovného chlapca Emporia Alnina, a muža s neznámou minulosťou Weather Reporta. Všetci z nich sú rovnako ako Jolyne stand useri, čiže majú v zálohe množstvo nadprirodzených trikov, ktoré im prídu v boji so zlom vhod.
Ako Hermes uvidíme Mutsumi Tamuru, ktorú poznáme napr. vďaka roli Sayaky Kanamori z minuloročného hitu Keep your hands off Eizouken! Zlatíčko a dušu tímu F.F. zas tvorcovia zverili Mariyi Ise, známej trebárs ako Midari Ikishimu z gamblerského anime Kakegurui.

Stone Ocean voice actorky - zľava Mutsumi Tamura, Ai Fairouz, Mariya Ise Stone Ocean voice actorky - zľava Mutsumi Tamura, Ai Fairouz, Mariya Ise
Stone Ocean voice actorky - zľava Mutsumi Tamura, Ai Fairouz, Mariya Ise Disclaimer

Zvyšok voice actorského tímu dopĺňajú Atsumi Tanezaki ako Emporio, Yuuichirou Umehara ako Weather Report a Daisuke Namikawa ako Anasui. Tanezaki je nadšencom anime známa napr. vďaka svojej roli Juno z Beastars, Umeharu poznáme ako Couriera z cyberpunkovej Akudama Drive a Namikawu sme mohli stretnúť v roli Tooru Oikawu v športovom anime Haikyuu!!
Okrem predstaviteľov jednotlivých postáv nám streamovaná udalosť odhalila aj ďalšie dôležité informácie o pripravovanom anime. Prvýkrát sme počuli geniálnu Jolyninu theme, ktorú opäť zložil japonský hudobný skladateľ Yugo Kanno, vďaka traileru sme mali možnosť nahliadnuť na približne dve minúty do sveta šiesteho JoJa a dozvedeli sme sa aj tú najdôležitejšiu informáciu - kedy sa na Stone Ocean môžeme tešiť? Prvý diel tohto anime sa na naše obrazovky dostane ešte v tomto roku, konkrétne v decembri 2021.

JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN | Official Trailer | Netflix Disclaimer

Tak ako, tešíte sa? Yare yare dawa. It's time to ora ora!

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB