Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - prvé kolo roku 2021

Do prvého tohtoročného kola ste sa vrhli s nevídanou vervou. Až takou, že sme museli urobiť pár kozmetických zmien, aby sme vám uľahčili čítanie a hlasovanie.
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Do prvého kola Fantastickej výzvy 2021 ste nám poslali rekordný počet poviedok - jedenásť! Tak sme sa rozhodli, že vám dáme na ich čítanie až mesiac času, čiže hlasovať sa bude až do 31. marca do polnoci a víťaza vyhlásime prvého apríla. A to bez srandy!
O vašu priazeň sa uchádzajú nasledujúce poviedky:
Ak ste nám poviedku poslali, ale na zozname ste sa nenašli, napíšte nám buď správu cez messenger, na FB, e-mailom na poviedky@scifi.sk, alebo pod tento článok. Rovnako nás kontaktujte v prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok alebo pochvál.
Tak a teraz si pekne užite mesiac kníh a čítajte! Nasledujúcich 10 dní budeme po jednom uverejňovať vyššie zmienené poviedky a veríme, že ich budete bodovať a komentovať. Ak víťazný príspevok splní našu výzvu a získa v priemernom hodnotení 8 alebo viac bodov, odmeníme ho výhrou 50 EUR! Ak bude mať víťaz menej bodov, získa od nás tričko.
Tričko máme aj pre jedného z komentujúcich, ktorého vylosujeme tiež 1. apríla.
Kompletné pravidlá výzvy Fantastická poviedka nájdete tu. Zároveň už prijímame vaše poviedky do druhého tohtoročného kola, na zaslanie máte dva mesiace, uzávierka je 30. apríla.
Autori sa už teraz tešia na vaše komentáre a čitatelia na vaše poviedky!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

8HitBoy
Za mňa veľmi pekné kolo, nielen počtom poviedok. Jasné, na textoch vidno, že niektorí autori sú ešte len na začiatku svojej spisovateľskej prózy, ešte skúšajú a učia sa, iní sú už vypísanejší a ich poviedky ponúkajú veľkú kvalitu už teraz. Aj keď víťaz môže byť len jeden, verím že ako víťaz sa môže cítiť úplne každý, dostal cenný feedback, pocit, že písanie má zmysel a že si ich výtvory prečítalo väčšie množstvo ľudí a v neposlednom rade aj posilnenie takého toho zdravého spisovateľského sebavedomia. Verte si, čítajte a píšte, teším sa na vás v ďalšom kole!
13.03.2021
8HitBoy
*spisovateľskej dráhy :D pardon
13.03.2021
Goran
Som zvedavô ako to dopadne :) Minulé kolo bolo nadmieru spravodlivé. Absolútne objektívne, ako keby to ani ľudia nehodnotili, ale nejaké vyššie nadzmyslové bytosti :D S tým som sa príliš v súťaži akosi dosiaľ ešte nestretol. Takmer zakaždým je v prvej priečke niekto, kto si tam nezaslúži byť a zas niekto skvelý nie je ani len nominovaný. Hádam sa tento môj dojem umocní aj po tomto kole.
14.03.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB