Jolana vs. Sloboda Jeleňov a ďalšie príbehy z Flufilonu (e-kniha)

jurinko vydáva svoju prvú e-knihu a scifi.sk pri tom nesmie chýbať! :-)
jurinko
Podporte scifi.sk
Jolana vs. Sloboda Jeleňov a ďalšie príbehy z Flufilonu - Titulka
Jolana vs. Sloboda Jeleňov a ďalšie príbehy z Flufilonu - Titulka Disclaimer
Vážení a milí scifisti,
ako novoročný darček sme si pre Vás pripravili niečo naozaj výnimočné – všetky doteraz publikované poviedky zo sveta Jolany a Flufilonu, plus jednu nepublikovanú, v kompaktnom elektronickom balení, doplnenom krásnymi ilustráciami Moniky Herda Belicovej, ktorú určite mnohí poznáte.
Sme veľmi radi, že sa táto vec podarila, pretože sme na nej už pomerne dlho potajomky pracovali a dúfame, že sa nám touto cestou jednak podarí osloviť čo najširšiu skupinu čitateľov, ale najmä, že pritiahneme na scifi.sk nových návštevníkov.
Preto je táto e-kniha dostupná exkluzívne z našej stránky, je zadarmo a budeme veľmi radi, ak sa o ňu podelíte s Vašimi známymi a priateľmi. Tiež nás poteší akákoľvek spätná väzba, či už formou komentárov, recenzií, článkov, blogov alebo e-mailov, a radi odpovieme na akékoľvek Vaše otázky.
V budúcnosti plánujeme túto zbierku vydať aj v Poľsku, takže ak budete mať pocit, že ide o dielo, ktoré si zaslúži prekonať hranice Slovenska, budeme veľmi vďační za prípadný drobný príspevok na zabezpečenie prekladu :-)
Za redakciu scifi.sk Vám pohodové čítanie a všetko dobré do nového roka želá
jurinko
Linky na stiahnutie:

jurinko

jurinko

Diskusia

YaYa
Jej! :D
04.01.2016
jurinko
Jej! :-)
05.01.2016
Aldeberan
cool!
05.01.2016
Marek Páperíčko Brenišin
Teším sa! :-) Ideme sa učiť od najlepších :-P
05.01.2016
jurinko
Fiha, zeby az tak? To mi lichoti, dakujem. Len sa trochu bojim, aby si ma neprecenil ;-)
06.01.2016
YaYa
Aspoň stručná spätná väzba ;) Prečítané. Na spríjemnenie prvého pracovného týždňa po vianočnej dovolenke mi to výborne sadlo. Aby som nadviazala na predhovor - áno, neporaziteľná postava môže byť v príbehoch problém, ale určite nie, ak je to sedemdesiatročná anti-vegánka a celá neporaziteľnosť sa berie s humorom. V knižke mi chýba akurát obsah, poprípade aj s prepojeniami, a jazyková úprava (áno, živím sa korektúrami, áno, choroba z povolania, ale tie privlastňovacie zámená mi občas kľali oči). Aj tak som si ju však užila a hoci som väčšinu poviedok už predtým čítala tu na stránke, nemala som problém sa k nim vrátiť. A strašná brutálna kudla do chrbta rozosmiala rovnako ako prvý raz :D
07.01.2016
jurinko
Dakujem za spatnu vazbu :-) Urcite ta oslovim pre korekcie do mojich dalsich vydavatelskych pocinov :-) (Inak, mne tam oci neklalo nic, neposles mi na mail nejake uryvky? :-) ) Obsah uz ziadali viaceri ludia, nabuduce urcite bude (teraz som to nestihal kvoli sviatkom, nechcel som to komplikovat, a povedal som si, ze to je par poviedok, tak to hadam nebude vadit... a vadi :-/ Nuz co, aspon mam co zlepsovat :-) )
07.01.2016
YaYa
Nájdem ti nejaké pasáže cez víkend, ak sa mi k tomu podarí dostať. Takto sfleku si ale pamätám, že to boli najmä privlastňovacie zámená: vety typu: Karol si vzal jeho kabát. - že by mal byť svoj. A príslovka "zrovna", ktorá je taká hovorová, podľa slovníkov až zastaraná, takže mi nesedela v autorskej reči, v priamej reči by som ju ale brala. Tie privlastňovacie zámená sú dobre vysvetlené v Jazykovej poradni, napríklad tu: http://jazykovaporadna.sme.sk/ q/2645/ (medzery si vymaž, linky na scifi a tak), to je inak dosť častý neduh, ktorým sa infikovali Slováci zo zlých prekladov z AJ, takže normálka. Korektorské služby vymením za "betaríderské" :D
08.01.2016
andrej android praznovsky
Jurinko: Gratulujem !!!
11.01.2016
jurinko
Dakujem! :-)
11.01.2016

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Ďalšie články a poviedky v téme Jolana

Jolana vs. Sloboda Jeleňov a ďalšie príbehy z Flufilonu (e-kniha)

jurinko vydáva svoju prvú e-knihu a scifi.sk pri tom nesmie chýbať! :-)