Zaklínač vo vrecku

Už čoskoro si budete môcť zobrať hrdinov zo Zaklínačovho univerza všade so sebou. Na mobily a tablety prichádza nová zaklínačská hra.
Podporte scifi.sk
The Witcher: Battle Arena - letho
The Witcher: Battle Arena - letho / Zdroj Disclaimer
CD Projekt Red vydá koncom roka 2014 hru Zaklínač: Battle Arena na mobilné zariadenia s operačnými systémami Android, iOS a Windows. Hra bude MOBA, od známych gigantov ako LoL a DOTA sa bude značne líšiť. V hre nebudú prítomné mobky(neutrálne monštrá), čiže hra sa sústredí na súboj medzi hrdinmi. Súbojom budú hráči získavať skúsenosti a peniaze na nákup predmetov. Každý hrdina bude mať 3 kúzla, ktoré bude možné levelovať. Dve sa budú nazývať bežné kúzla, jedno bude špeciálne a používať sa budú kliknutím na ikonku kúzla v rohu displeja.
Hráči budú mať na výber jedného z ôsmich hrdinov – Zaklínač Letho, trpaslík Zoltan Chivay, čarodejnica Philippa Eilhart, Eithne, Operátor, Golem, Saskia a Ioverth.
The Witcher: Battle Arena - 3
The Witcher: Battle Arena - 3 / Zdroj Disclaimer
V hre bude viacero herných módov, spomenutý bol Conquest Mode, kde hráči bojujú v tímoch 3 proti 3 o kontrolu nad troma piliermi. Ak váš tím ovláda aspoň dva piliere, protihráči strácajú body. Tím, ktorý ako prvý stratí všetky body, prehrá. Priemerný čas jednej hry by mal byť 10 minút. Svoje zaklínačské schopnosti si teda budete môcť rýchlo preveriť všade, kde budete mať prístup k internetu.
Battle Aréna bude podľa slov projektového manažéra Tadeka Zielinského free-to-play. Pri vývoji hry sa štúdio sústreďuje na to, aby bola hra robená férovo a tak si za peniaze nebude možné kúpiť nič, čo by hráča priveľmi zvýhodnilo oproti ostatným. Nebude prítomná žiadna špeciálna mena ani bonusové predmety pre hrdinov a nebudú tu ani žiadne časové limity, ktoré začínajú byť populárne pri mobilných hrách (čiže žiadne obmedzenie typu 1 hra za hodinu). Všetko, čo bude možné kúpiť za peniaze, sa bude dať získať aj hraním, len to bude trvať o niečo dlhšie. Pokiaľ sa pri free-to-play hrách bojíte toho, že si niekto kúpi víťazstvo a vy bez platenia nemáte šancu uspieť, v tejto hre by ste na niečo také nemali naraziť.
The Witcher: Battle Arena - 2
The Witcher: Battle Arena - 2 / Zdroj Disclaimer
CD Projekt nechce konkurovať titulom Dota alebo LoL, preto si ako platformu zvolilo iba mobilné zariadenia. Chce zaplniť dieru na trhu mobilných hier, keďže veľa MOBA hier tu človek nenájde. Vyzerá to tak, že hra ponúkne fanúšikom žánru a Zaklínača férovú zábavu a tak sa môžeme nedočkavo tešiť na ďalšie správy a ukážky hry, respektíve na jeseň-zimu 2014, kedy by mala byť hra vydaná.
The Witcher: Battle Arena - Ukážka - Teaser Trailer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB