Zaklínač: Battle Arena (2014)

CD Projekt Red vydá koncom roka 2014 hru Zaklínač: Battle Arena na mobilné zariadenia s operačnými systémami Android, iOS a Windows. Hra bude MOBA, od známych gigantov ako LoL a DOTA sa bude značne líšiť. V hre nebudú prítomné mobky(neutrálne monštrá), čiže hra sa sústredí na súboj medzi hrdinmi. Sú...

Info

Slov. názov Zaklínač: Battle Arena
Orig. názov The Witcher: Battle Arena
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia CD Projekt Red vydá koncom roka 2014 hru Zaklínač: Battle Arena na mobilné zariadenia s operačnými systémami Android, iOS a Windows. Hra bude MOBA, od známych gigantov ako LoL a DOTA sa bude značne líšiť. V hre nebudú prítomné mobky(neutrálne monštrá), čiže hra sa sústredí na súboj medzi hrdinmi. Súbojom budú hráči získavať skúsenosti a peniaze na nákup predmetov. Každý hrdina bude mať 3 kúzla, ktoré bude možné levelovať. Dve sa budú nazývať bežné kúzla, jedno bude špeciálne a používať sa budú kliknutím na ikonku kúzla v rohu displeja. Hráči budú mať na výber jedného z ôsmich hrdinov – Zaklínač Letho, trpaslík Zoltan Chivay, čarodejnica Philippa Eilhart, Eithne, Operátor, Golem, Saskia a Ioverth.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Zaklínač vo vrecku

Už čoskoro si budete môcť zobrať hrdinov zo Zaklínačovho univerza všade so sebou. Na mobily a tablety prichádza nová zaklínačská hra.

0 komentárov

Videá

Ukážka - Teaser Trailer