Trailer k filmu The Host

V prípade románov Stephanie Meyers je to ako keď sa jedny dvere zatvoria a hneď na to sa otvoria ďalšie. Konečne sme sa dočkali posledného dielu Twilightu, no aby sme náhodou na autorku nezabudli, máme tu adaptáciu jej ďalšieho románu.
Rose
Filmová história scifi
Film režíroval Andrew Niccol (Gattacca) a hrajú tu Saoirse Ronan (Hanna), Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt a Frances Fisher.
 - Plagát - The Host - plagát
- Plagát - The Host - plagát / Zdroj Disclaimer
A o čom to je? Je to samozrejme milostný príbeh. Zasadený v budúcnosti, kde nad našou planétou prevzali kontrolu mimozemšťania, ktorí obývajú ľudské telá, potom ako hostiteľovi zmažú vedomie a osobnosť. Takáto parazitická "duša" - Wanda - je implantovaná do tela Melanie Stryder. No namiesto toho, aby pokračovala vo svojej misii dobíjať Zem, medzi Wandou a jej hostiteľkou vznikne vzťah a napokon sa rozhodne pomáhať v boji o vyslobodenie ľudstva.
Premiéra bude v marci 2013. Podarí sa autorke ohúriť žánrom scifi? Dúfajme len, že v tomto prípade Hollywood zostane iba pri jednom filme...
The Host - Trailer - The Host - trailer Disclaimer

Rose

Rose
Knižná recenzentka, bývalá porotkyňa Martinus Cena Fantázie, koordinátorka súťaže Mikropoviedok na scifi.sk

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
No neviem., Rozporuplne pocity. Na jednu stranu Mayersova, a obavam sa ze s tym spojena presladena romantika. Na druhu stranu reziser Gattacy... Knihuu som necital, ale podla recenzie patri k sedemu priemeru...myslim ale ze jej davali o nieco viac ako Stmievaniu...toto bude tazke spojenie...uvidime, nebudem odcudzovat. V kazdom pripade ked budem chcet nieco invazne vidiet, urcite radsej siahnem po Bodysnatchers alebo Fakulte...ale dam sancu
28.12.2012
Lenona
Knihu som si kúpila už dávnejšie a dotiahla to do dobrej polovice, na viac už nebolo síl. Príbeh by bol dobrý, keby nebol tak príšerne rozvláčny a viac akcie by tiež nezaškodilo. Mimozemšťania mi prišli akýsi príliš kultivovaní na to, že obsadzujú cudziu planétu, ľudstvo živorí v chabých, takmer prvotnopospolných podmienkach a namá nič, čím by vývoj zvrátilo vo svoj prospech. Možno som to mala dočítať do konca, ale prečítala som len pár posledných stránok/príšerný neduh/ a ten ma presvedčil, že čítať dvesto strán kvôli tomutu už nemá zmysel.
28.12.2012
Alexander Schneider
Lenona: oh jej... :( to nezneje velmi povzdbudivo... musím priznať, že sa mi ten trailer veľmi pozdáva... má to niečo do seba, ten námet je celkom dobrý a ešte aspoň tak neošúchaný. Možno to aspoň v kino-podobe bude za niečo stáť.
28.12.2012
kAnYs
Hmmm. Namet naozaj zneje dobre.
29.12.2012
Lenona
Bohužiaľ, väčšina trailerov obsahuje to najlepšie, najzaujímavejšie, čo vo filme je a niekedy je to to jediné dobré, čo sa tam dá vidieť. Hádam bude film lepší ako kniha, len dúfam, že ho nepostavili na zachytení atmosféry, sondách do duší a presladených vzťahoch typu"miluj mimozemšťana svojho ako seba samého".
02.01.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB