Asa Butterfield dostal ponuku na Enderovu hru

Asa Butterfield, 14-ročná hollywoodska hviezdička, ktorú o chvíľu uvidíme v 3D filme Martina Scorseseho, Hugo, dostal ponuku hrať hlavnú postavu v pripravovanom sfilmovaní Cardovej knihy Enderova hra.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Summit Entertainment by mal vydať film do distribúcie 15. marca 2013. Ako režisér je plánovaný Gavin Hood, ktorý má na rubáši už filmy ako Tsotsi alebo Wolverine.
Ender's Game - Poster - Obálka - ibuk 2010
Ender's Game - Poster - Obálka - ibuk 2010 Disclaimer
Enderova hra je futuristický román, ktorý pôvodne v roku 1977 vyšiel ako poviedka. Túto neskôr Orson Scott Card prepísal do knižnej podoby, aby s ňou nasledujúce roky vyhral ako Huga tak aj Nebulu. Príbeh sa odohráva na Zemi po útoku mimozemšťanov, kedy vláda hľadá nadané deti, aby ich zapojila do odboja voči tretej vlne útoku. Tieto deti sú nasledovne vo výcvikovom tábore skúmané v bojovej hre, ktorá by sa dala prirovnať mixu medzi Quidditchom z Harryho Pottera a bojom so svetelnými mečmi z Hviezdnych vojen. Iba najlepší a najschopnejší sú vyvolení, aby viedli ľudské sily do boja proti Formikom. Z Endera Wiggina, mladého chlapca, sa postupne vykľuje strategický génius, ktorý je nádejou na zničenie mimozemskej rasy.
Producentmi sú Roberto Orci a Alex Kurtzman (Star Trek) cez ich spoločnosť K/O Paper Products spolu s Gigi Pritzker a Lindou McDonough zo spoločnosti Odd Lot Entertainment. Scenáristkou je Lynn Hendee. Vlastníkom filmu je zároveň aj firma Digital Domain.
Butterfield, Asa - 2011
Butterfield, Asa - 2011 Disclaimer
Asa Butterfield, ktorý si doteraz zahral vo filmoch The Boy in the Striped Pajamas a Son of Rambow - no nám, seriálovým fanatikom, je asi najznámejší z britskej adaptácie Merlina ako druidský chlapec Mordred, bol medzi pár vybranými mladými chlapcami a zdá sa, že hviezdy mu stoja naklonené, keďže sa pošuškáva, že rolu prijme.

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Hehe som pozeral, kde som toho chlapca video, a je to Mordred ;-)
18.11.2011
Aldeberan
omg omg omg awesome, oni to naozaj sfilmuju!
19.11.2011
Stano Lacko
No myslim, ze toto je prvy film, ktory skutocne potrebuje 3D lebo nezabudajte nasa brana je hore, ich dole (ci ako to bolo) tak z tohto filmu budes asi velmi sklamany, lebo sa na neho strasne tesim ;-0
19.11.2011
Culter
A čo už potom komando detí, poverené špeciálnymi úlohami v súbojoch v miestnosti bez gravitácie ...
19.11.2011
Stano Lacko
To bude c00l, no to skutocne TREBA 3D
21.11.2011
cyberstorm
Ich nakopem do r...zadnice, ked to pos...kazia (idem kupovat taaaazke ocelove kanady)...tesim, tesim, tesim (kto bude hrat Beana? Mr Bean?)
21.11.2011
gruno
Výborná kniha, dúfam že aj výborný film !!!
26.03.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB