Rudý vrabčák (2021)

Vesmír je kruté miesto. To spoznala posádka lode Kraksna v deň, keď Zem obsadili mimozemšťania. Aj keď sa jej podarilo agresívnej rase enlilov dostať z pazúrov a ubrániť si slobodu, aby si ju udržala, musela začať pracovať pre vesmírnu mafiu. Teraz ale kapitán Moravec, poručík Vojcechovský, technik ...

Info

Slov. názov Rudý vrabčák
Orig. názov Rudý vrabčák
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vesmír je kruté miesto. To spoznala posádka lode Kraksna v deň, keď Zem obsadili mimozemšťania. Aj keď sa jej podarilo agresívnej rase enlilov dostať z pazúrov a ubrániť si slobodu, aby si ju udržala, musela začať pracovať pre vesmírnu mafiu. Teraz ale kapitán Moravec, poručík Vojcechovský, technik Vodička, profesorka Krasiński, kuchár Guiseppe aj tajomná Amanda dostávajú príležitosť sa s enlilmi znovu stretnúť. Planéta Tisícich svetiel je novým terčom ich invázie a mafia ich posiela práve tam. Ideálna práca pre kapitána Bouchača a lorda Mrdáka. Teda ak by na planétu nemierili najlepší špióni zo všetkých súperiacich civilizácií a medzi nimi aj tá, ktorá si hovorí Červený vrabčiak. Vitajte v sérii Légie – svete Františka Kotlety a Kristíny Sněgoňovej, space opere temnej, akčnej aj zábavnej, ako to len chladný vesmír dovolí.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Recenzia: Rudý vrabčák a tancujúci Kotleta

Vesmír je kruté miesto. To spoznala posádka lode Kraksna v deň, keď Zem obsadili mimozemšťania. Aj keď sa jej podarilo agresívnej rase enlilov dostať z pazúrov a ubrániť si slobodu, aby si ju udržala,...

0 komentárov

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Ukážka: František Kotleta - Rudý vrabčák (Legie #4)

Už máte novú Legii prečítanú, alebo sa ešte len rozhodujete, či sa do nej vôbec pustiť? Ak váhate, snáď vám pri voľbe pomôže ukážka z Rudého vrabčáka :)

0 komentárov