Operácia Thümmel (2020)

Vesmír je kruté miesto. Právo na život má len ten, kto si ho uháji v boji. Také sú pravidlá tam vonku. Ľudia to zistili v deň, kedy na ich planétu zaútočila invázne flotila neznámej civilizácie. Krátka, ale tvrdá vojna zrazila ľudstvo na kolená a urobila z neho otrokov mimozemských dobyvateľov. Otro...

Info

Slov. názov Operácia Thümmel
Orig. názov Operace Thümmel
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vesmír je kruté miesto. Právo na život má len ten, kto si ho uháji v boji. Také sú pravidlá tam vonku. Ľudia to zistili v deň, kedy na ich planétu zaútočila invázne flotila neznámej civilizácie. Krátka, ale tvrdá vojna zrazila ľudstvo na kolená a urobila z neho otrokov mimozemských dobyvateľov. Otroci, ktorí si zaslúžia život, len ak budú svojim majiteľom verní a užitoční. Ale kým stojí posledný vojak odporu, je tu vždy nádej. Minimálne na poriadnu pomstu. A možno aj niečo viac. Vitajte v sérii Legie - novom svete Františka Kotlety a Kristíny Sněgoňové, space opere temnej, akčnej aj zábavnej, ako to len chladný vesmír dovolí.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2020: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2020. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

5 komentárov

Star Trekový vesmírny masaker kotletovou pílou (recenzia Operace Thümmel)

Upozornenie: táto recenzia na nového Kotletu obsahuje expresívne výrazy, hrubé slová a nadávky, rovnako ako kniha, ktorú posudzuje. Preto by ju nemal nikto čítať. Tú recenziu. Knihu si prečítajte – je...

1 komentárov

Rozhovor: vyspovedali sme Leoša Kyšu a Kristínu Sněgoňovou!

V Čechách vychádza nová knižná séria akčných space operieopier s názvom Legie a my sme pri tejto príležitosti vyspovedali jej autorov: Leoša Kyšu a Kristínu Sněgoňovou!

0 komentárov