Ukážka: Nick Martell - Královna dvou tváří

Laser-books prináša pokračovanie fantasy titulu Království lhářů v podobe románu Královna dvou tváří. Ukážku si môžete prečítať na našej stránke.
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Královna dvou tváří. Prvé české vydanie (Laser-books, 2023).
Královna dvou tváří. Prvé české vydanie (Laser-books, 2023). / Zdroj Disclaimer
Jeho otec údajne zavraždil princa.
On kráľa.
V oboch prípadoch sa ľudia mýlia…
Michael Kingman si myslel, že jeho čas sa naplnil. Ale katova sekera nedopadla - namiesto toho čaká na mladíka vyhnanstvo. A to vo chvíli, keď odhalil pravdu o komplote, ktorý kedysi zničil jeho otca a rodinu. Lenže nemá žiadne dôkazy a sám je teraz považovaný za kráľovraha.
Jeho hlavu chce ako Skazený princ, tak jeho sestra, nová kráľovná. Všetci, ktorí mu mali stáť po boku, volajú po jeho krvi. A poslední spojenci skrývajú svoje vlastné vražedné tajomstvá. V službách nebezpečného žoldniera možno odhalí pravdu, ale skôr zomrie – rovnako ako kráľovstvo, ktoré jeho rodina po generácie chránila.



Nick Martell
_
Nick Martell sa narodil v mestečku Guelph v Ontariu, kde žil sedem rokov, než sa presťahoval do Huntingtonu v New Yorku. Po základnej škole Nick pokračoval v štúdiu na Lutheran High School na Long Islande. Nick začal písať v 5. ročníku a začal objavovať svet, ktorý sa naplno objavil v jeho románe Kráľovstve klamárov.
Po absolvovaní strednej školy navštevoval Susquehanna University v Selinsgrove v Pensylvánii. Počas štúdia bol Nick vedúcim zodpovedným pre život v rezidencii, členom výkonnej Rady bratstva a medzibratstva, strávil semester v zahraničí vo Francúzsku a po vstupe do tímu bol plavcom v univerzitnom plaveckom tíme. Napokon získal bakalársky titul v odbore tvorivé písanie s vedľajším predmetom z francúzštiny.
Odvtedy Nick publikoval širokú škálu prác, ktoré nemali nič spoločné s jeho hlavným zameraním na univerzite a prestriedal celé spektrum zamestnaní - od testera poistenia kvality pre strojársku spoločnosť v New Yorku až po dobrovoľníka na ekologickej farme v Írsku.
The Kingdom of Liars (2020) je jeho debutový román, na ktorý nadviazal knihami The Two-Faced Queen (2021) a The Voyage of the Forgotten (2022).

Nick Martell - Královna dvou tváří
Pôvodný názov: The Two-Faced Queen (2021)
Séria: Království lhářů #2 (The Kingdom of Liars #2)
Vydavateľstvo: Laser-books
Rok vydania: 2023
Vydanie: prvé
Jazyk: české
Počet strán: 592
Väzba: pevná / viazaná s papierovým obalom
Obálka: Benjamin Carre
ISBN: 978-80-242-8434-7
Odkazy:
Vydavateľstvo Laser
Vydavateľstvo Laser / Zdroj Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB