Královna dvou tváří (2021)

Jeho otec údajne zavraždil princa. On kráľa. V oboch prípadoch sa ľudia mýlia… Michael Kingman si myslel, že jeho čas sa naplnil. Ale katova sekera nedopadla - namiesto toho čaká na mladíka vyhnanstva. A to vo chvíli, keď odhalil pravdu o komplote, ktorý kedysi zničil jeho otca a rodinu. Lenže ...

Info

Slov. názov Královna dvou tváří
Orig. názov The Two-Faced Queen
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Jeho otec údajne zavraždil princa. On kráľa. V oboch prípadoch sa ľudia mýlia… Michael Kingman si myslel, že jeho čas sa naplnil. Ale katova sekera nedopadla - namiesto toho čaká na mladíka vyhnanstva. A to vo chvíli, keď odhalil pravdu o komplote, ktorý kedysi zničil jeho otca a rodinu. Lenže nemá žiadne dôkazy a sám je teraz považovaný za kráľovraha. Jeho hlavu chce ako Skazený princ, tak jeho sestra, nová kráľovná. Všetci, ktorí mu mali stáť po boku, volajú po jeho krvi. A poslední spojenci skrývajú svoje vlastné vražedné tajomstvá. V službách nebezpečného žoldniera možno odhalí pravdu, ale skôr zomrie – rovnako ako kráľovstvo, ktoré jeho rodina po generácie chránila.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Knihy mesiaca: apríl 2023

Prehľad tých najzaujímavejších noviniek z mesiaca apríl :)

0 komentárov

Ukážka: Nick Martell - Královna dvou tváří

Laser-books prináša pokračovanie fantasy titulu Království lhářů v podobe románu Královna dvou tváří. Ukážku si môžete prečítať na našej stránke.

0 komentárov