Fantastická poviedka – šieste (anonymné) kolo roku 2022

Začnite nový rok trochu kultúrne – poviedkami!
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Prišiel ďalší roka a keďže ten predchádzajúci v sebe niesol veľa všemožných udalostí, o to viac si ceníe, že niektorí z vás sa do nového roka prehupli s perom v ruke. Ďakujeme vám za priazeň, za poviedky a za komentáre. Autorom prajeme veľa spokojných čitateľov a čitateľom veľa skvelých poviedok.
Do šiesteho kola roku 2022 prišli nasledujúce poviedky:
Čo sa bude diať teraz?
Každý deň uverejníme jednu poviedku a vy ich budete bodovať na škále 1-10 a komentovať. Víťaz získa buď vecnú cenu alebo, ak prekoná magickú hranicu 8 bodov v priemere, 50 EUR!
Odmeníme aj našich čitateľov, zvyžrebujeme jedného z komentujúcich a odmeníme ho vecnou cenou.
Hlasuje sa do stredy 31. januára a výsledky vyhlásime na našom Twichi. O dátume vyhlásenia výsledkov vás budeme informovať.
Chcete sa zúčastniť ďalšieho kola? Pridájte poviedky na našu stránku! Nezabudnite si správne vybrať kategóriu Fantastická poviedka ALEBO Fantastická poviedka — anonymné kolo a podľa vášho výberu vás následne zaradíme do najbližšieho anonymného alebo neanonymného kola.
Chcete uverejniť svoju žánrovú poviedku aj mimo našej výzvy? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Stačí, ak ju pri pridávaní označíte ako nesúťažnú. Uverejňujeme však iba poviedky s fantastickým prvkom, toto pravidlo sa týka aj hororov.
Ak máte radi adrenalín alebo sa snažíte nájsť dôvod niečo napísať, zapojte sa do akcie Poviedky na počkanie, ktorá sa koná raz mesačne v sobotu. Tešíme sa na vás!
V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte cez Facebook, email poviedky@scifi.sk alebo rovno komentárom pod týmto článkom.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Martin Chabada
Vidno hodnotenie prvej poviedky.
01.01.2023
Lucika
Asi vam to blbne, lebo vidno aj meno pri dnesnej poviedke
02.01.2023
Veles
Občas sa na začiatku kola vyskytnú nejaké chybičky, hlavne pri týchto anonymných :D
02.01.2023
Martin Chabada
Treba ich aj pochváliť. Poviedka z predchádzajúceho anonymného kola sa mi objavila v profile, už nie je pod "Anonymným jednorožcom". Neviem, či to funguje aj pre ešte staršie anonymné kolá, nezúčastnil som sa ich.
02.01.2023
Veles
Jo, malo by to fungovať na všetky kolá, čo som rád. Ja som ich nehrešil, len občas sa to podarí, vtedy im to hneď píšem na Discord, len som si to včera asi nevšimol.
02.01.2023
Veles
Zaujímavé kolo, boli v ňom slabšie aj silnejšie kúsky, určiť top tri ale nebude ľahké.
Tu sú moje tipy:
1. Nikdy, nikdy, nikdy sa nevzdávaj!
2. Pohladenie holubím pierkom
3. Lov
11.01.2023
Arcey
Toto kolo mi prišlo trochu slabšie ako to posledné, veľa poviedok bolo nedokončených alebo na rýchlo a s chybami, ktoré nemuseli byť.
Prvá trojka:
1. Nikdy, nikdy, nikdy sa nevzdávaj
2. Čierny a čiernejší
3. Príbeh / Lov
27.01.2023

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB