Poviedky na počkanie (60.) - Vyhodnotenie

Ste úžasní! Do dnešného kola prišlo fantastických dvadsať poviedok, čím ste vyrovnali rekord našej pravidelnej poviedkovej udalosti.
8HitBoy
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Do jubilejného šesťdesiateho kola Poviedok na počkanie prišli nasledovné poviedky:


Teraz je to zas na vás, milí čitatelia. Prečítajte, poctivo zvážte všetky pre a proti, obodujte, okomentujte! Každý jeden autor sa určite poteší každej jednej spätnej väzbe. Nezabudnite na našu relatívne čerstvú, ale už pomerne pevnú tradíciu – priemerné bodové hodnotenia poviedok sa dozviete až zajtra večer.
Ďalšie kolo očakávajte opäť približne o mesiac.
Máte hotovú aj inú, nesúťažnú poviedku? Chcete sa s ňou podeliť s ostatnými fanúšikmi scifi, fantasy, hororu, anime, komiksu a popkultúry ako takej? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Neváhajte a posielajte!
Ak ste si kvalitou svojho diela naozaj istí, je tu pre vás aj naša obľúbená Fantastická poviedka. Výhra je tento raz až 100 eur, preto neváhajte a zabojujte o ňu. Deadline aktuálneho kola je 31. októbra (vrátane) do polnoci. Nezabudnite na to, že posledné kolo Fantastickej poviedky tohto roku bude výnimočné – texty budú zverejnené anonymne! Poviedky doň začneme prijímať od 1. novembra 2021.
Tešíme sa na vás a vašu tvorbu!

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Wow, super! Gratulujem vsetkym, ktorym sa to podarilo dat do "publikovatelnej" formy, a ze si nasli cas v takuto peknu jesennu sobotu.
23.10.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB