Poviedky na počkanie (60.) - Vyhodnotenie

Ste úžasní! Do dnešného kola prišlo fantastických dvadsať poviedok, čím ste vyrovnali rekord našej pravidelnej poviedkovej udalosti.
8HitBoy
Filmová história scifi
Do jubilejného šesťdesiateho kola Poviedok na počkanie prišli nasledovné poviedky:


Teraz je to zas na vás, milí čitatelia. Prečítajte, poctivo zvážte všetky pre a proti, obodujte, okomentujte! Každý jeden autor sa určite poteší každej jednej spätnej väzbe. Nezabudnite na našu relatívne čerstvú, ale už pomerne pevnú tradíciu – priemerné bodové hodnotenia poviedok sa dozviete až zajtra večer.
Ďalšie kolo očakávajte opäť približne o mesiac.
Máte hotovú aj inú, nesúťažnú poviedku? Chcete sa s ňou podeliť s ostatnými fanúšikmi scifi, fantasy, hororu, anime, komiksu a popkultúry ako takej? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Neváhajte a posielajte!
Ak ste si kvalitou svojho diela naozaj istí, je tu pre vás aj naša obľúbená Fantastická poviedka. Výhra je tento raz až 100 eur, preto neváhajte a zabojujte o ňu. Deadline aktuálneho kola je 31. októbra (vrátane) do polnoci. Nezabudnite na to, že posledné kolo Fantastickej poviedky tohto roku bude výnimočné – texty budú zverejnené anonymne! Poviedky doň začneme prijímať od 1. novembra 2021.
Tešíme sa na vás a vašu tvorbu!

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Wow, super! Gratulujem vsetkym, ktorym sa to podarilo dat do "publikovatelnej" formy, a ze si nasli cas v takuto peknu jesennu sobotu.
23.10.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB