Prvá séria hraného Cowboya Bebop hlási koniec nakrúcania!

Netflixové live action spracovanie legendárneho anime Cowboy Bebop ukončilo nakrúcanie! Potvrdila to herečka Daniella Pineda, ktorá si zahrá postavu Faye Valentine.
8HitBoy
Filmová história scifi
Herečka Daniella Pineda oznámila fanúšikom, že prvá séria hraného spracovania kultového anime Cowboy Bebop ukončila nakrúcanie. Tento seriál je súčasťou nového trendu streamovacej služby Netflix, ktorá v poslednom čase oznámila hrané spracovanie u viacerých klasických anime vrátane Akiry, One Piece alebo Naruta.
Napriek svojmu relatívne krátkemu rozsahu, keďže má len 26 epizód, Cowboy Bebop je dodnes považovaný za jednu z najlepších anime sérií všetkých čias, a aj po vyše dvadsiatich rokoch sa teší obrovskej priazni fanúšikov. Príbeh pojednáva o nesúrodej partii vesmírnych lovcov odmien, posádke vesmírnej lode Bebop, a je známy výborným zapracovaním prvkov westernu a filmu noir do sci-fi anime.
Cowboy Bebop Daniella Pineda instagram Cowboy Bebop Daniella Pineda instagram
Cowboy Bebop Daniella Pineda instagram Disclaimer
Herečka túto novinku oznámila prostredníctvom instagramu, kde uploadla selfie v tričku s motívom Cowboy Bebop. Pineda je prvou herečkou, ktorá nám priniesla správy o nakrúcaní, avšak je zrejmé, že viac informácií môžeme očakávať už čoskoro. Predpokladá sa, že v dohľadnej dobe môžeme očakávať dokonca aj prvý trailer.
Samotná Daniella Pineda si zahrá Faye Valetine, mimoriadne svojskú femme fatale so stratou pamäti, známu svojím širokým úsmevom a veľkým koltom. Vodcu posádky, flegmatického sympaťáka Spikea Spiegela stvárni herec John Cho, jeho najlepšieho priateľa Jeta Blacka bude hrať Mustafa Shakir. Dve kľúčové postavy zo Spikeovej minulosti, jeho nemesis Viciousa a dávnu lásku Juliu si zahrajú Alex Hassell a Elena Satine. Posádku lode Bebop dopĺňajú ešte psík Ein a geniálna hackerka Edward, u nej ale zatiaľ nie je jasné, kto ju bude hrať.
Cowboy Bebop cast - zľava John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell Cowboy Bebop cast - zľava John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell
Cowboy Bebop cast - zľava John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Alex Hassell Disclaimer
Nakrúcanie hraného Cowboya Bebop sa začalo už v roku 2019 na Novom Zélande, avšak sprevádzalo ho množstvo problémov. Prvým bolo pomerne vážne zranenie kolena Johna Cho, ktoré si vyžiadalo operáciu, neskôr nakrúcanie, pochopiteľne, na čas zastavila globálna pandémia covidu-19. Očakávania fanúšikov od tohto spracovania môže zvýšiť fakt, že režisér pôvodného anime z roku 1998, Shinichiro Watanabe, bol súčasťou produkcie ako kreatívny konzultant. Okrem neho sa vracia aj skladateľka Yoko Kanno, ktorá pre anime zložila dnes už neodmysliteľný jazzový soundtrack.
Hraný Cowboy Bebop bude mať desať častí a momentálne stále nemá dátum premiéry.

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB