Leto s Albatrosmedia.sk

Leto sa prehuplo do svojej teplejšej polovcie a vydavateľstvá i naďalej ponúkajú milovníkom kníh zaujímavé zľavy na horúce letné novinky.
Veronika
Podporte scifi.sk
V auguste ohlásilo vydavateľstvo Albatrosmedia.sk 25% zľavy na všetky knihy, ktoré má v ponuke. Stačí, ak do svojej objednávky zadáte heslo LETO20 a dosýta sa vybláznite s knihami, ktoré máte radi. Júl síce nebol veľmi pálivý, ale ponúkal rovnako zaujímavé knižné kúsky ako teraz august. Ak ste trošku unavení z pobytu na internete a vyhľadávania noviniek, ktoré má pre vás Albatrosmedia.sk pripravené, patrí medzi namáhavé činnosti, ponúkame vám aktuality tohto vydavateľstva na jednom mieste a v praktickej forme!
Vydavateľstvo Albatrosmedia.sk - Reklamné - Logo Logo na reklamné účely.
Vydavateľstvo Albatrosmedia.sk - Reklamné - Logo Disclaimer
Určite by ste nemali prehliadnuť dotlač prvej časti knižnej série Škola dobra a zla, štvrtú časť úspešnej Riordanovky Apolónov pád 4 - Tyranova hrobka, pokračovanej vynovenej Asimovej Nadácie - Nadácia a Impérium či Svetlo večné (Lux perpetua) od Andrzeja Sapkowského.
Pristaviť sa, samozrejme, môžete aj pri YA knihách či knižných tituloch pre mladších čitateľov. Toto leto by vám mali skrášliť také novinky, akými sú (komiks) Marcy a hádanka sfingy, druhá časť fantastickej knižnej série Mágia živlov - Pád ohnivého princa, magická Tajomná lekáreň i Reevove Zaslepené vojská z dobrodružnej fantasy série Smrteľné stroje!
Noviniek na vás čaká naozaj veľa. Kým sa teda otvoria školské brány a leto nám dá definitívne zbohom, užime si ho!

Veronika

Veronika
Vyriekol to Hagrid, správca Rokfortských lesov, lúk a hájov: "Čo má prísť, príde, a keď to príde, budete si s tým musieť dať rady."

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.