Narrenturm - Veža bláznov (2019)

Narrenturm – Veža bláznov je prvý diel historicko-fantastickej série Husitská trilógia od najúspešnejšieho poľského autora súčasnosti Andrzeja Sapkowského. Medik Reinmar z Bielawy je na úteku. Nielen pre lásku, ktorou zahorel k manželke sliezskeho šľachtica Gelfrada von Stercza, ktorý je toho čas...

Info

Slov. názov Narrenturm - Veža bláznov
Orig. názov Narrenturm
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Narrenturm – Veža bláznov je prvý diel historicko-fantastickej série Husitská trilógia od najúspešnejšieho poľského autora súčasnosti Andrzeja Sapkowského. Medik Reinmar z Bielawy je na úteku. Nielen pre lásku, ktorou zahorel k manželke sliezskeho šľachtica Gelfrada von Stercza, ktorý je toho času na križiackej výprave proti Husitom. Reinmar sa musí mať na pozore aj pred inkvizíciou. Tá totiž v jeho skromnej zbierke objavila spisy, za ktoré by sa hanbil každý Boží služobník. Reinmar križuje polia a lesy strednej Európy len s ťažkosťami, po rozume mu totiž stále behajú zvodné vnady čarokrásnej Adely, čo má robiť, keď je volanie srdca silnejšie ako hlas rozumu?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Leto s Albatrosmedia.sk

Leto sa prehuplo do svojej teplejšej polovcie a vydavateľstvá i naďalej ponúkajú milovníkom kníh zaujímavé zľavy na horúce letné novinky.

0 komentárov