Apolónov pád 4 - Tyranova hrobka (2020)

Bývalý olympský boh Apolón, zakliaty v tele pubertálneho smrteľníka Lestera Papadopoulosa, má pred sebou ďalšiu ťažkú skúšku! Na tábor rímskych polobohov v sanfranciskom zálive sa chystajú zaútočiť všetkého schopní rímski imperátori. Majú armádu obrov, netvorov a príšer, a vďaka svojim ničivým zbran...

Info

Slov. názov Apolónov pád 4 - Tyranova hrobka
Orig. názov The Trials of Apollo - The Tyrant's Tomb
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Bývalý olympský boh Apolón, zakliaty v tele pubertálneho smrteľníka Lestera Papadopoulosa, má pred sebou ďalšiu ťažkú skúšku! Na tábor rímskych polobohov v sanfranciskom zálive sa chystajú zaútočiť všetkého schopní rímski imperátori. Majú armádu obrov, netvorov a príšer, a vďaka svojim ničivým zbraniam môžu tábor Jupiter vymazať zo zemského povrchu. Navyše si našli mocného spojenca – ani živého, ani mŕtveho, no o to nebezpečnejšieho. Dokáže Apolóni zabrániť blížiacej sa katastrofe?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2020: Young Adult

Ďalší zo série článkov mapujúcich to najlepšie z fantastiky za rok 2020, tentoraz z kategórie Young Adult SFFH literatúry.

0 komentárov

Leto s Albatrosmedia.sk

Leto sa prehuplo do svojej teplejšej polovcie a vydavateľstvá i naďalej ponúkajú milovníkom kníh zaujímavé zľavy na horúce letné novinky.

0 komentárov

Videá

Ukážka - The Trials of Apollo "Archery"