Ukážka z antológie Ve stínu magie

Do kníhkupectiev nám pomaly vchádza nová antológia Ve stinu magie z dielne vydavateľstva Epocha a veru, je na čo sa tešiť.
cyberstorm
Filmová história scifi
Mágia je skvelá vec. Môžete si pričarovať šťastie, zdravie alebo sukubu, ktorá vám bude po vôli. Ale tiež sa môže všetko v jednom okamihu zvrhnúť a vy proti sebe poštve sily, ktoré sú také staré a temné, že vás môžu priviesť do šialenstva. Mágia tvorí základ fantasy kánonu, ale táto zbierka vám ukáže, že aj tak tradičná téma vás v mnohom dokáže ešte čertovsky prekvapiť.
Antológie dua Hokr - Kyša si prerazili cestu k tisícom čitateľov a ukázali im čaro domácej fantastiky. V tieni mágie sa ich predstavenie novej generácie autorov završuje a vy jednoducho chcete byť pri tom.
Ve stínu magie. Obálka prvého českého vydania (Epocha, 2019)
Ve stínu magie. Obálka prvého českého vydania (Epocha, 2019) / Zdroj Disclaimer
Kniha, nesúca sa v duchu predchádzajúcich zborníkov Ve stínu Říše a Ve stínu apokalypsy, obsahuje poviedky od dohromady osemnástich českých autorov a autoriek (a jedného slovenského). Spoločnosť magickým svetom vám tak budú robiť Theo Addair, Roman Bureš, Oskar Fuchs, František Kotleta, Jan Kotouč, Vilém Koubek, Míla Linc, Lucie Lukačovičová, Petra Lukačovičová, Michaela Merglová, Petra Neomillnerová, Julie Nováková, Kristína Sněgoňová, Petr Stančík, Zuzana Strachotová, David Šenk, Dalibor Vácha a Mark E. Pocha.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

Ďalšie články a poviedky v téme Ve stínu magie

Ukážka z antológie Ve stínu magie

Do kníhkupectiev nám pomaly vchádza nová antológia Ve stinu magie z dielne vydavateľstva Epocha a veru, je na čo sa tešiť.