V tieni mágie (2019)

Mágia je úžasná vec. Môžete si pričarovať šťastie, zdravie alebo sukubu, ktorá vám bude po vôli. Ale tiež sa môže všetko v jednom okamihu zvrhnúť a vy proti sebe poštve sily, ktoré sú tak staré a temné, že vás môžu priviesť k šialenstvu. Mágia tvorí základ fantasy kánonu, ale táto zbierka vám ukáže,...

Info

Slov. názov V tieni mágie
Orig. názov Ve stínu magie
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Mágia je úžasná vec. Môžete si pričarovať šťastie, zdravie alebo sukubu, ktorá vám bude po vôli. Ale tiež sa môže všetko v jednom okamihu zvrhnúť a vy proti sebe poštve sily, ktoré sú tak staré a temné, že vás môžu priviesť k šialenstvu. Mágia tvorí základ fantasy kánonu, ale táto zbierka vám ukáže, že aj tak tradičnú tému vás v mnohom dokáže ešte čertovsky prekvapiť. Antalógie dua Hokr - Kyša si prerazili cestu k tisícom čitateľov a ukázali im čaro českej fantastiky. V tieni mágie ich predstavenie novej generácie českých autorov završuje a vy jednoducho chcete byť pri tom.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

RECENZIA: Čo všetko sa ukrýva Ve stínu magie?

Vrhá mágia rovnako dlhé tiene ako Ríša či apokalypsa?

0 komentárov

To najlepšie za rok 2019: Domáca slovenská a česká tvorba

Rok 2019 máme za sebou, novoročné a trojkráľové sviatky taktiež, takže je na čase si pozrieť výber toho naj z minuloročnej literárnej nádielky.

0 komentárov

Maliari fantastických svetov: Satine Zillah

Satine Zillah je mladá, nadaná maliarka a ilustrátorka, ktorej skvelú tvorbu môžete poznať z obálok výborných českých antológií Ve stínu Říše, apokalypsy a magie. V súčasnosti plánuje vydať komiks War...

0 komentárov

Ukážka z antológie Ve stínu magie

Do kníhkupectiev nám pomaly vchádza nová antológia Ve stinu magie z dielne vydavateľstva Epocha a veru, je na čo sa tešiť.

0 komentárov