Lex Luthor prichádza do Supergirl

Podľa stránky Nerdist si postavu Lexa Luthora v aktuálnej sérii seriálu Supergirl zahrá Jon Cryer. Cryer je dostatočne zaujímavý výber a niet pochýb, že bude z neho vynikajúci charizmatický xenofób. Vynára sa ale otázka veku postáv.
Eva
Eva
Podporte scifi.sk
Teraz, keď sa na obrazovke objavuje Cryer ako Lex Luthor, stretli sme sa prakticky so všetkými postavami zo supermanovského univerza. Pôvodne bolo všetko jasné. Superman bol tridsiatnik, jeho priateľ James Olsen o niečo mladší, Lois zase staršia. Lex Luthor mal tiež o pár rokov viac a vykľul sa z neho človek s tajnými plánmi na zničenie sveta.
Odkedy bol natočený prvý Superman, uplynulo už pár rokov a aj postavy by teda mali byť staršie. Presný vek Supermana vieme vďaka seriálu Supergirl, pretože na začiatku každej epizódy sa spomína jeho vek. Do roku 2019 by sa mal dožiť 38 alebo 39 rokov, ale Tayler Hoechlin, ktorý ho stvárňuje, má len 31 a vyzerá veľmi mlado, čo ale nevadí, keďže Supergirl v druhej sérii prezrádza, že je boh slnka z inej planéty.
Niečo podobné sa deje aj pri Bitsie Tullochovej a Mechadovi Brooksovi, ktorí hrajú Lois Laneovú a Jamesa Olsena. Obaja vyzerajú ako rovesníci Clarka Kenta, hoci Lois by mala vyzerať staršie a James zase mladšie. Do tejto skupiny patrí aj Cat Grantová, ktorú hrá Calista Flockhart, ktorá by mala byť rovesníčkou Lois Laneovej. Namiesto toho je teraz o dobrých 10 až 15 rokov staršia a je Lexovou rovesníčkou. V skutočnosti je však Flockhartová iba o rok staršia ako Cryer.
Supergirl  - Nový Lex Luthor do Supergirl
Supergirl - Nový Lex Luthor do Supergirl / Zdroj Disclaimer
Lex ale v seriáli vyzerá veľmi mlado. A netreba zabúdať ani na Lexovu mamu, ktorú hrá Brenda Strong, herečka iba o 5 rokov staršia ako Cryer, čo môže vyzerať dosť divne.
Podľa všetkého ťažké vyriešiť vekové rozdiely postáv. V skratke povedané, Jon Cryer je len o 5 rokov mladší ako žena, ktorá hrá jeho mamu a takmer o 20 rokov starší ako žena, ktorá hrá jeho sestru.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Zaujimave peripetie :-)
V nejakej telenovele, co som minule pozeral pri jedeni, prisla do miestnosti kocka, s ktorou by mohol chlapik v pohode chodit, a on na nu, ze "mama" :-D Skoro mi zabehlo od smiechu :-D
Tak snad to tak nebude aj tu ;-)
27.11.2018

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB