X-Men: Days of future Past - Nový trailer

Bryan Singer sa činí, keďže v máji mu vychádza najnovší z jeho X-Menovských filmov. Days of Future Past bude mať premiéru 23. mája a my prinášame najnovší trailer naň.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Uvidime ako to dopadne, ale ukazky su zatial jeden nenormalne epicky nářez.
16.04.2014
William Cody
Veru... tá dvadsiatadruhá sekunda záberu vyzerá ako zo space opery - mimozemské scifíčko :).
16.04.2014
Jozef Kohúr
Tie trailery sú strašne zle koncipované. Trailer má byť krátkou ukážkou, ktorá má navnadiť diváka na pozeranie filmu - vyvolať množstvo otázok a v lepšom prípade na žiadnu neodpovedať. Dnes sú to však zväčša 2-3 minútové ukážky, v ktorých je často abstrakt deja celého filmu. V tomto prípade by kľudne stačil 40 sekundový spot s nejakými akčnými scénami + Patrick Stewart, Wolverine a Magnetogandalf, aby sme vedeli, že aj na nich sa ešte môžeme tešiť. A ešte k tomu spravia 3 (slovom tri!) dlhé trailery k jednému filmu - na čo mám potom pozerať ten film? Dobrým príkladom, ako má trailer vyzerať, bol 40 sekundový spot na transformers 4 zo superbowlu - to by malo úplne stačiť. Ostatné je len spoiler.
16.04.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB