Nové video zo zákulisia STAR WARS: REBELS

Pozrite si rozhovor s výkonným producentom seriálu, ktorý poodhalí čo to o svojich obľúbených postavách a momentoch z filmovej ságy, ako aj z tvorby nového seriálu.
Filmová história scifi
Star Wars: Rebels -  - New Droid And Setting Revealed For ‘Star Wars: Rebels’
Disney/Lucasfilm vydal nové video, ktoré ponúka pohľad do zákulisia novej animovanej série Star Wars Rebels. Tá sa bude odohrávať medzi Epizódou III Pomsta Sithov a Epizódou IV Nová Nádej. Uvidíme v nej ako Impérium zvyšuje svoju moc elimináciou zbytkov rádu Jedi a prvé formovanie Aliancie.
Výkonný producent Greg Weisman, ktorý predtým pracoval na tituloch ako Gargoyles, X-MEN: Evolution a najnovšie Young Justice sa s nami podelí o svoje "naj" z celej ságy, ako aj o pár pohľadov do zákulisia výroby série. Veľké percento súčasného tímu predtým stálo aj za sériou Star Wars: The Clone Wars. Nová séria bude mať premiéru na jeseň 2014.
Star Wars: Rebels - Produkcia - New Droid And Setting Revealed For ‘Star Wars: Rebels’ Disclaimer
Oficiálna synopsia:
Star Wars Rebels pokračujú v epickej tradícii legendárnej ságy Star Wars, s novými, vzrušujúcimi a akciou nabitými dobrodružstvami. Sú to temné časy pre galaxiu, v ktorých Galaktické Impérium upevňuje svoju silu z planéty na planétu.
Imperiálne jednotky okupujú vzdialenú planétu, spravujú ju železnou rukou a rujnujú životy jej obyvateľov. Ale je tu pár vyvolených, ktorí sú dosť statoční na to, aby sa postavili hordám stormtrooperov a stíhačov Impéria. Šikovná a pestrá posádka lode Ghost. Spolu sa táto zberba postaví novým nepriateľom, napínavým dobrodružstvám a stanú sa hrdinami.

Dávid Novotný

Dávid Novotný

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB