Nový Captain America: oficiálny trailer

Ako si Kapitán Amerika nažíva v modernom svete? Pozrite si trailer.
YaYa
Filmová história scifi
Po Bitke v New Yorku, ktorú ste mohli vidieť v Avengeroch, Steve Rogers pracuje ako agent S.H.I.E.L.D.-u spolu s Čiernou vdovou a novým kamošom Samom Wilsonom (The Falcon). Keď sa dozvie o niektorých povrchných pohnútkach organizácie, vrhne sa do boja v mene pravdy, spravodlivosti a amerického spôsobu života. Pritom má celý čas za pätami vlastnú minulosť v podobe kyberneticky "vylepšeného" žoldniera, špióna známeho ako Zimný vojak.
Vo filme okrem iných uvidíte Chrisa Ewansa, Scarlet Johanssonovú, Samuela L. Jacksona, Cobie Smuldersovú. Do kín sa dostane v apríli.
Captain America 2 - Plagát - Kapitán Amerika: Zimný vojak
Captain America 2 - Plagát - ‘Captain America: The Winter Soldier’ Creative Team Discusses Film’s “70s Flavor”
Captain America 2 - Trailer - ‘Captain America: The Winter Soldier’ Creative Team Discusses Film’s “70s Flavor” Disclaimer

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Sak to je Robo Redford... Kurva, tie prachy fakt dokazu vela... (btw.: ta posledna scena je scena, v ktorej konecne stratil/ukradli mu/prisiel o ten jeho ultradementny stit nevycislitelnej hodnoty, popierajuci vsetky fyzikalne zakonitosti, ktory mu dali, aby skusil, co vsetko vydrzi? :-D
10.01.2014
jurinko
)
10.01.2014
Culter
Podľa mňa ho v nejakej epickej bitke získa späť (som dobrý) a ten chlapík mu ho chytil len preto, že má ruku z toho istého ultradementného vibrania nevyčísliteľnej hodnoty, ktoré popiera všetky oné... zákonitosti. :)
10.01.2014
kAnYs
Ja len dufam ze z toho nebude taka ista kravina ako jednotka. Inak, nehovorili nahodou ze vibronia je iba tolko na svete aby mohli ten jeden stit spravit? Ci to iba Amici mali tolko? (dava vacsi zmysel). JJ tusim hej, "Stark v jednotke vravel: "That''s the rarest metal on earth. What you''re holding there? That''s all we''ve got." Tak dobre teda no :)
11.01.2014
jurinko
Inac viete o tom, ze keby aj naozaj vibranium vyvibrovalo akukolvek energiu, ktora by nanho posobila, ze by sa nemohol odrazat od stien a KAZDY hod by vyzeral tak, ze by narazil, zastavil a zosuchol sa na zem? ;-) (ak by ho teda bolo vobec mozne hodit... a vytvarovat do stitu... a tak... :-) )
11.01.2014
kAnYs
Fun, vidis, to ma nikdy nenapadlo :D
11.01.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB