Justice League v roku 2015

Warner Bros. plánuje premiéru ich dlho očakávaného filmu a odpovede na Marvelovských Avengerov na leto 2015. Dovtedy ale musí Justice League ešte trochu na sebe popracovať.
Podporte scifi.sk
Justice League -  - JUSTICE LEAGUE to be Released in 2015
Justice League - - JUSTICE LEAGUE to be Released in 2015 / Zdroj Disclaimer
Po tom, čo štúdio vyhralo dlhotrvajúci spor o práva k Supermanovi, plánuje začať s produkciou k filmu už čoskoro. Natáčanie by sa malo začať už na budúci rok. Čo potrebujú, sú režisér a herecké obsadenie. Scenár napísal Will Beall a hoci nemáme o jeho obsahu žiadne informácie, spája osudy Batmana, Supermana, Green Lanterna, Wonder Woman a Flasha do jedného príbehu.
Podľa LA Times, "ak by Warneroví prehrali súdny spor s potomkami Joea Shustera, spolutvorcu Supermana, neboli by schopní priniesť Justice League ako film alebo iné projekty na televízne obrazovky alebo filmové plátna či komiksové stránky, v ktorých vystupuje prominentne Muž u ocele. Museli by sa snažiť postaviť na nohy novú dohodu so Shusterovými potomkami a spolutvorcom Jerrym Siegelom."
Dúfajme, že štúdiu sa podarí priviesť k filmu dobrého režiséra a silnú skupinu hercov. Keďže Christian Bale sa k role netopierieho muža nevráti, je otázne, či tak urobia aj Henry Cavill a Ryan Reynolds. Podľa najnovších chýrov by sa možno mal role Batmana zhostiť Armie Hammer, ale doteraz neboli tieto potvrdené. Určite ale komunikačné kanály obžijú teraz, keď má štúdio vlastne voľné ruky a môže sa na projekt sústrediť.
Uvidíme, či sa Warnersu podarí vytvoriť rovnako silný hype okolo filmu ako to bolo pri Marvelovskej adaptácii Avengerov... smer, ktorým sa uberala Batmanovská trilógia alebo pripravovaný Superman, by mohla nahodiť latku pekne vysoko. Justice League ale v lete 2015 natrafí na silnú konkurenciu, pretože na ten istý termín je plánované aj druhé pokračovanie Avengerov.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB