The Amazing Spider-Man - Tretí trailer

Biologický útok na New York. Peter Park- ehm, teda Spider-Man zasahuje. A snaží sa zistiť pravdu o svojich rodičoch, ktorých kvôli ich skorej smrti nestačil spoznať. Sony Pictures publikovalo online nový trailer na letný komiksový hit.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
V podstate po prvých troch filmoch je mi Spiderman ukradnutý. Má kvantá nepriateľov, ktorých nakoniec vždy porazí. Viac sa mi páči jeho sarkazmus v kreslených seriáloch. A nechce sa mi zvykať na novú tvár. Filmu predpovedám neúspech. Prepáč Spíďo, vieš, že ťa mám rád...
09.05.2012
jurinko
Mne sa to paci (najma vizualne a to, ze konecne netvori pavucinu, ale to ma ako zariadenie na ruke - kresleny serial rules!). Sice to vobec nema logiku, kedze uz bola trilogia, a toto je akoze zaciatok novej, ale nevadi. Stale plati, ze si to stiahnem, lebo (vid diskusia k Avengers). A biologicky utok na New York, a Avengers a Fantastic Four nikde? :-D Trosku ten New York prepchali hrdinami, az to je uplne mimo. Ale nevadi, kupim si popcorn, a spravime si s polovickou pekny vecer bez zapnuteho mozgu ;-)
09.05.2012
Janko Iša
podla mna restart spidermanovi pomoze.. je to oblubena postava, ktora aspon podla mna nebola velmi idealne spracovana v prvych troch dieloch... takze mozno sa konecne dockame filmu bez otravnej mary jane a nejakym originalnym filmovim nepriatelom, uz dost bolo Osbournov :). Drzim spidovi palce, novy kostym je super a snad sa po Avengers a Batmanovi neprepadne niekam dolu...2012 je tazky rok :).
15.05.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB