The Dark Knight Rises - 3. trailer

Na internete sa objavil najnovší trailer na Návrat temného rytiera... pomaly a isto sa kruh uzatvára. Christopher Nolan pokračuje vo svojom trilerovom spracovaní novodobého urbánneho terorizmu, ktorému čeli známy komiksový superhrdina.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Pán Heth Ledger sťaby Joker nastavil latku fest vysoko. Môže mu konkurovať takýto Shredder? Dúfam, že áno. Aničke Hathawayovej stačí, keď sa bude prechádzať a sem tam hodí nejakú hlášku. Mne sa na ňu stačí pozerať. Predchádzajúci Batman bol fajn. No, uvidíme...
02.05.2012
Aldeberan
batcopter... alebo roflcopter?
02.05.2012
jurinko
Bane, nie Shredder, nie? Shredder bol v Ninja korytnackach :-)
03.05.2012
Culter
Samozrejme. Myslel som to ironicky... :) Nechcelo sa mi to googliť.
03.05.2012
Aldeberan
uvidíme. tiež pochybujem, že to bude také dobré ako predchádzajúci film, ale to neznamená, že to nebude vynikajúci film.
03.05.2012
Janko Iša
DC nechrli firmy o kreslenych hrdinoch tempom marv universa, ale ked uz sa tak stane, tak je to precizne spracovane, realne temne prostredie z ktoreho ide mraz a strach. Faktom je, ze Joker spravil z Dark Knigta film desatrocia, Bane tolk ostastia mat nebude, ale film ako taky bude spicka, to sa da predpokladat uz teraz. Co sa tyka Catwoman, dufam ze tam nebude velmi prekazat , historia nam ukazala ze je to nahovno postava nech ju hra ktokolvek, ci v batmanovi alebo vo vlastnom filme.
15.05.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB