Finále prvej série Terra Nova, bude aj druhá?

Prvá séria Terra Nova bude 19.12.2011 ukončená. Prinášame trailer a video o finálnej dvojepizóde ako aj pohľad na seriál ako taký (produkčné video o prvej sérii).
Stano Lacko
Podporte scifi.sk
Terra Nova - Poster - 1
Seriál Terra Nova prichádzal s veľkou pompou a s výhľadom obrovského úspechu. Zo space opery sa však vykľula otrepaná téma vrátenia sa do minulosti "bez" možnosti návratu.
Rodinne založený seriál sa opiera o hodnoty ako rodina, šťastie, úcta, dôvera. Na druhú stranu sa snaží ukázať, že každý má možnosť sa rozhodúť, oľutovať svoje činy a dostať druhú šancu. Šancu, ktorú dostal tým, že bol vybraný medzi zopár šťastných, ktorým bolo umožňené začať život v čistom prostredí, 85 miliónov rokov v minulosti v nezničenom a nevycicanom svete.
Moc má však dlhé chápadlá, a tak sa ukáže, že každý krásny sen má aj temnú stranu.
Ako to skončí uvidíme už v pondelok v noci, kedy nás čaká dlhé finále, v ktorom sa postaví kolónia Terra Nova voči prichádzajícim okupantom.
Tak čo, páčil sa vám tento seriál? Možno môžeme hodnotiť seriál ako taký, nakoľko rozhodnutie, či sa seriál kvôli nízkym hodnotám sledovanosti predĺži o ďalšiu sezónu ešte nevieme. Rozhodnutie bolo odložené na začiatok 2012.
Terra Nova - Ocupation/Resitance - Trailer - Promo Disclaimer
Terra Nova - Ocupation/Resitance - Produkcia - Sneak Peek Disclaimer
Terra Nova - Produkcia - Looking Back Season 1 Disclaimer

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Neviem, pozerate to niekto? Ma to vobec potencial? Ja som na to po prvej casti nesiahol...
17.12.2011
Aldeberan
ja som si pozrel prvu cast a potom nejaku par dalsich random z prvej serie. Dosiel som k nazoru, ze to nie je zlé, problém je, ze to nie je ani dobré. Pripada mi to ako Siedme nebo (ten serial o rodine americkeho pastora), ale v praveku, kde su dinosauri fakt len kulisa a hlavny hrdinovia sa ohanaju zbranami (inak... fakt uplne super, rodinné hodnoty, mame sa radi, hej a podme postrielat tych druhych tam, bleh). Takto neinvecny lahko zabudnutelny serial som uz fakt dlho nevidel, mam pocit, ze scenare im fakt pisu trenovane opice podla sablony :-/
17.12.2011
Stano Lacko
Ja som to pozrel 11 casti naraz, a nie je to celkom zle. Ale ako serial tomu chyba iskra, nakolko tam chyba napetie medzi castami, ze s cim novym pridu. Proste keby to bolo pred 5-timi rokmi, povedal by som ze super serial, teraz je to asi ako hovoria hodnotiaci na imdb 6 z 10, co je velmi velmi malo.
17.12.2011
cyberstorm
nuda...videl prve tri casti a zbudol (potreboval volne miesto na Supernatural, tak vymazal...)...ale jedna vec V zasade suhlasim s predchadzajucim nazorom: Siedme nebo v druhohorach...ale zaujala ma tam ista vec, ktoru sa mozno budu pokusat neskor rozvijat: SPOILER.....tie kresby na kamenoch, matematicke vzorce ci bohvie co, co sa nachadza v dobe, ked este inteligentny zivot nebol ..........KONIEC SPOILERA...
18.12.2011
Stano Lacko
cyby: SPOILER ono to teraz uz je rozhodnute, dokonca to funguje, predpokladam, ze tvorcovia vedia, ze je dost mala pravdepodobnost druhej serie, tak to chceli nejako zakoncit, nakolko ked si pozries to promo k poslednej dvojepizode, tak tie vypocty sluzili na otvorenie brany druhym smerom KONIEC SPOILERA
19.12.2011
KARA (Anonym)
Nechápem čo je také zle na Terra Nove, je to seriál ako iný, ma pekne prepracovane kulisy,(produkcia, dizajn je podľa mňa na jednotku) je točený v prírode a nie v hangároch , tu je všetko tak akurát, skôr sa mi nepáčia tie dnešné sci-fi pre efektovane konini čo teraz letia v 3D, tam sa dej ťažko hľadá (prestáva ma baviť sci-fi uberajúci sa 3D smerom bez deja), každý ma svoj názor nikoho nechcem presvedčiť mne sa Terra Nova páčila škoda že skončila 
30.12.2012
Alexander Schneider
Suhlasim, 3D bez deja je o nicom... Mozno som tej Terra Nove krivdil, kedze som ju nevidel, ale po tych kiksoch v pilotnom diely ma to nejak nenadchlo.
30.12.2012
Tomáš (Anonym)
Kolko má časti terranova ?
07.01.2013
Stano Lacko
13, ono to nedoslo ani do plnej "amerckej" 20-23 dielnej serie.
07.01.2013
KARA (Anonym)
nakoľko ma Terra nova zaujala, (nehovorím sú aj dejovo lepšie prepracovane seriály), mňa zaujala zo strany konštrukčnej, že si tvorcovia dali námahu postaviť reálne prepracovane kulisy v lese , toto si cením najviac, je to iné ako sci-fi situovane do mesta a spoza rohu vyskakujú mimozemšťania a strieľa sa odušu, ako som už aj písal dizajn a prevedenie hi-tech vecičiek je podľa mňa na jednotku.
Pre zaujímavosť dávam LINK miesta točenia seriálu v Austrálii (zo satelitných snímok je vidieť postavene kulisy a celý areál) + Link na CZ stránku kde sa vysvetľuje aké problémy mali počas nakrúcania seriálu čo možná bol aj dôvod ukončenia.
http://wikimapi a.org/21954367/Terra-Nova-TV-S eries-Set-Location
http://s ff.cz/proc-byla-odlozena-terra -nova/
BONUS Link: http://www.carlosbarbosa.com/t erranova.htm
07.01.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB