Star Trek: TNG na Blu-Ray v 2012

Od doby, kedy bol pôvodný seriál Star Trek remasterovaný v roku 2006, požadovali fanúšikovia Star Treku prerobenie na HD aj pre jeho pokračovanie - The Next Generation. V roku 2012 sa dočkajú výsledku.
Podporte scifi.sk
Nová reklama pre transfer na disky Blu-Ray pre Star Trek: The Next Generation už rozklipkala naše očičká a rozohriala krv v prštekoch už pripravených vyťukávať PIN kódy do obchodných terminálov.
Star Trek: The Next Generation - The Next Level BR
Star Trek: The Next Generation - The Next Level BR Disclaimer
Všetkých 178 epizód bolo konvertovaných do vysokého rozlíšenia 1080p a budú vydané v siedmych setoch od konca roku 2012. Ak by ste si ale chceli prísť na chuť tomu, ako to bude vyzerať, nemusíte čakať tak dlho - 31. januára 2012 sa na pulty obchodov dostane The Next Level, sampler s dvojčasťou tvoriacou pilotný film "Encounter at Farpoint" a epizódy "Sins of the Father" a "The Inner Light", z ktorých posledná získala Huga v roku 1993.
Star Trek: The Next Generation - Trailer - BluRay Vydanie Disclaimer
Digitálny mágovia zo spoločnosti CBS Paramount sa vracajú k originálnym negatívnom, budú sa predierať cez ca. 25.000 filmových pások a spätne zostrihávať všetky časti, aby ich pretransferovali do vysokého rozlíšenia zmiešaného s 7.1 DTS audio-mixom. Môžete už teraz varovať susedov a začať šporiť na dobrú zvukovú sústavu.
Nová kvalita obrazového záznamu je oproti štandardnému prenosu úžasná - s plnohodnotnými farbami a hlbokou čiernou. Tie sa postarajú o viac vyvážený obraz a zároveň zintenzívnia pocit zo Star Trek univerza. Keďže bude celý seriál na novo zostrihaný, vznikne tak nová generácia HD master-záznamu s HD špeciálnymi efektami. Napriek tomu - epizódy ostanú v pôvodnom rozmere 4:3, ako boli nasnímané.
Rok 2012 je 25. výročím Star Trek: The Next Generation a zdá sa, že toto výročie sa niekto chystá naozaj veľkolepo osláviť!

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB