Tri nové scifi seriály od Syfy

Vesmírna loď plná ľudí... a transľudí, policajt po smrti, ktorý sa snaží ešte stále rozlusknuť svoj posledný prípad a dvaja agenti na stopách... niečoho, čomu sa podarilo utiecť zo sibírskej tajnej experimentálnej základne. To sú všetko nápady nových seriálov, ktoré do svojho produkčného plánu zobrala americká televízna stanica Syfy.
Podporte scifi.sk
Logo - Syfy
Logo - Syfy Disclaimer
Syfy včera publikovalo tlačovú správu, v ktorej uviedlo, že k úspešným projektom ako Warehouse 13 alebo Haven začne od budúceho roku produkovať ďalšie tri pôvodné seriály spolu so spoločnosťami Universal Cable Productions, CBS TV Studios a Fox Television Studios.
"Tento široký záber nových seriálov - od najlepších talentov z tvorivej komunity - nám pomôže stavať ďalej na už pevných základoch našich doteraz úspešných pôvodných seriálov a poskytne divákom Syfy ďalšiu generáciu imaginatívnej zábavy," povedal Mark Stern, prezident Oddelenia pre pôvodný obsah spoločnosti Syfy a spoluriaditeľ Oddelenia pre pôvodný obsah spoločnosti Universal Cable Productions. (Milujem hlášky pochádzajúce z pražiacich sa myslí marketingových pracovníkov! - pozn. autora)
Popri kvartetu pôvodných existujúcich seriálov Syfy (Alphas, Warehouse 13, Eureka, Haven) sa teda dočkáme ďalších troch:
Nepomenovaný projekt Roberta H. Wolfea (Universal Cable Productions)
- výkonný producent a scenárista: Robert H. Wolfe
Po desaťročiach vojny sa novosformované Demokratické spoločenstvo (Unity Democracy) rozhodne obsadiť vesmírnu loď Obranca (Defender) posádkou ľudí a transľudí a vyslať ich na expedíciu hľadať svety, ktoré stratili právo a poriadok a zaviesť u nich opätovne tieto hodnoty.
Vidiny / Seeing Things (pracovný názov) (Fox Television Studios)
- výkonný producent: David Slack
- ďalší výkonní producenti: Scott Rosenberg a Robert Cort
- scenáristi: David Slack a Gabrielle Stanton
Policajt sa stane duchom po jeho násilnej smrti a jediná osoba, ktorá mu môže v tomto stave pomôcť je sociálne uletený muž, ktorý až teraz pochopí, že halucinácie, ktoré máva už celý život sú reálnejšie, ako si myslel.
Prjekt Duch / Ghost Projekt (Oni Press a CBS TV Studios)
- výkonný producent a scenárista: Brett Matthews
- ďalší výkonní producenti: Andy Bourne, Eric Gitter
Založené na obľúbenom komiksovom seriále, v ktorom ruská agentka KGB a americký inšpektor zbraní musia spojiť svoje schopnosti, aby chytili smrtiacu hrozbu, ktorá unikla z výskumnej základne na Sibíri.
Tak, čo si o tom myslíte, majú tieto seriály potenciál, aby prežili prvú sériu?

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
Nepomenovaný projekt Roberta H. Wolfea znie jediný dobre. Vesmirna lod, transludia, postapo, hladanie novych svetov...
11.11.2011
kAnYs
Suhlasim s Aldeberanom. Cyberpunk+spaceopera = Scigasm imminent. Need more pants.
11.11.2011
andrej android praznovsky
radsej mali dokoncit Capricu, podla mna, napad s tymi policajtmi po smrti sa uz toci v hollywoode a projekt sa vola r.i.p.d. takze moc originalne mi to nepripada...
16.11.2011
Feidias
Tak přecijen nějaká space opera:)). No zaplať pánbuh:).
18.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB