Tarsem Singh uvedie Immortals

Tarsem Singh, známy vizuálny mág, sa s producentami 300 podujal na spracovanie gréckej ságy voľne inšpirovanej osudami Thésea. V hlavnej úlohe sa objaví Henry Cavill, ktorý je tiež plánovaný ako nový Superman. A tu je nový trailer k filmu.
Podporte scifi.sk
Immortals - Poster - 9
Immortals - Poster - 9 Disclaimer
Už to bolo dávno, čo grécki bohovia vyhrali svoj životný boj voči Titánom. Šialený kráľ Hyperion sa ale rozhodol vyhlásiť ľudstvu vojnu. Jeho armáda znetvorených vojakov ničí Grécko pri hľadaní mystického Epirovho luku, ktorý ukoval v nebesách sám Áres. Iba ten, kto vlastní tento luk môže opätovne vypustiť na svet Titánov, ktorí sú uzamknutí v podzemí vrchu Tartaros. Ohrozenie je blízko a dávny zákon zakazuje bohom miešať sa do konfliktov medzi ľuďmi. Ich jedinou nádejou sa zdá byť Théseus, vyvolenec boha Dia.
Immortals - Trailer - 2 Disclaimer
Galéria plagátov filmu:
Immortals - Poster - 1
Immortals - Poster - 2
Immortals - Poster - 3
Immortals - Poster - 4
Immortals - Poster - 5
Immortals - Poster - 6
Immortals - Poster - 7
Immortals - Poster - 8

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Immortals

Diskusia

Aldeberan
ZASA VY****** SK***** HUDBA Z ICEPTION!!! I feel urge to kill!
29.06.2011
jurinko
Kde je hudba z Inception? Ja som ju nezachytil :-) A trailer sa mi paci, aspon budem mat na co ist v zime :-)
29.06.2011
Roland Axenberg
Ten trailer vesti poriadny pruser. Vizualna stranka posobi velmi studiovo, pri tristovke mi to akosi nevadilo, ale tu to bije hrozne do oci, tie neustale radoby cool hlasky vyznievaju smiesne az trapne, atmosfericky to cele na mna posobi ako trailer na lacny videofilm a nie ackovy blokbaster. Tarsem Singh je sice vizualny mag, ale ako rozpravac je uz o dost horsi takze ked uz vizualnou strankou nevie presvedcit pribeh to asi tazko napravi. To co sa este dalo akceptovat v komornej Cele - jednoduchy pribeh zabaleny do pritazliveho vizualu uz v epickejsom Pade zdaleka nefungovalo a obavam sa, ze Immortals bude na tom podobne.
30.06.2011
Janko Iša
Immortals trailer som rano pozeral a napadla ma jedina otazka... to je akoze film ktory vyzera jak 300, pouziva sceny ako 300, dokonca aj situacie ako 300, rozpravane ako 300, len hlavny hrdina sa nenarodil v sparte ale niekde v atenach?
30.06.2011
draculin
Hehe, tiez som mal z traileru pocit, ze ide o "300 v 2.0" :)) Ale v zasade sak pockajme... V 300 islo o svojrazne a vlastne vyborne vizualne stvarnenie, ale aj o dej a zapletku. Mozno aj Immortals budu mat napokon zmyslupny a zaujimavy dej, nie?
01.07.2011
Roland Axenberg
Ked v 300 zakrical Leonidas "This is Sparta!" tak som mal chut byt tam s nim a sekat Perzanov na kusy. Ked v tomto trailery odznievaju radoby podobne hlasky hladam sacek na vracanie. Podla mna bude toto fiasko po vsetkych strankach, spackana vykradacka 300 s par dobrymi zabermi, ktore sme uz aj tak videli inde.
01.07.2011
Stano Lacko
No co ja viem, mam z toho zly pocit, ale nakolko mi to pride ako mozno originalny dej, (nechajme sa prekvapit, dufam ze milo), tak to moze nakoniec celkom dobre vypalit.
01.07.2011
Culter
Minule ma Roland rozladil, keď skritizoval super film, ale teraz mu dávam bohužiaľ za pravdu. Mne sa napríklad nepáči, ako trápne vyznievajú pokusy tvorcov vymyslieť nejaké motivačné hecovanie vojakov pred bojom. "Bojujte za svoje deti, bojujte za svoju zem, bojujte za svoje domáce zvieratá, lesy, lúky..." Zatiaľ sa to z môjho pohľadu podarilo len v Statočnom srdci a Pánovi prsteňov (nie Aragornova reč, ale Theodenova)
02.07.2011
draculin
Problem je v tom, ze v skutocnosti ti bojovnici proste dostali prikaz zabijat a isli. Alebo im bolo prislubene vyrabovanie nepriatelskej pevnosti a znasilnenie zien. Alebo isli bez slova. Co je vsetko mozno realnejsie, ale uznajme - na platne by to vyzeralo hrozostrasne a nepredajne :)
02.07.2011
andrej android praznovsky
JAN GALIK: Theodenova, no ale v navrate krala Ked sa aragorn otocil a povedal "For Frodo." ?
Skoro mi srdce puklo. No a braveheart to je jasne:)
04.07.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Immortals