Nový generál Zod v Supermanovi

Zack Snyder si spomedzi všetkých možných hercov vybral Michaela Shannona. Nový generál Zod a tým pádom jeden z najúhlavnejších nepriateľov Supermana, sa tým stáva nástupcom Terenca Stampa z pôvodných filmov a Calluma Bluea zo Smallville.
Podporte scifi.sk
Superman: Man of Steel - Michael Shannon
Superman: Man of Steel - Michael Shannon Disclaimer
Superman: Man of Steel - Generál Zod
"Zod nie je len jeden z najväčších Supermanových nepriateľov, ale zároveň je jedným z najdôležitejších, pretože vidí hlbšie do Supermana ako iní. Michael je veľmi silný herec, ktorý vie sprostredkovať nielen inteligenciu ale aj hrozbu tohto charakteru, čo ho robí perfetnou voľbou pre túto rolu," hovorí o svojej voľbe režisér Zack Snyder.
A my dúfame, že to naozaj bude dobrý výber. Čo si o tom myslíte vy? Tešíte sa na nového Supermana?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aldeberan
no... všetko lepšie ako gay generál "KNEEEEEL BEFOR ME" Zod :-) Len dúfam, že mu dajú rozumnejší outfit a trochu menej patetickú povahu, aj keď pri Snyderovi to je otázne.
12.04.2011
jurinko
Vobec sa nevyznam v Supermanovi - kto je general Zod? Este som nasiel na Wikipedii zmienku o akomsi Bizzarovi - wtf? Osobne sa mi zda byt celkom blbost, vymysliet neznicitelneho a neporazitelneho Supermana, a potom mu vymyslat rovnako neporazitelnych protivnikov, ale fakt som lama, co sa tyka Supermana :-)
12.04.2011
Aldeberan
chod na youtube, napis "general zod". Pozri si hned prve tri videa, trvaju priemerne minutu a pol: "The Origin of General Zod" a "Rise Before Zod, Kneel Before Zod" a "Greatest Superman Moment Ever". A tým si získal všetky general Zod informácie, ktoré potrebuješ. Či nie? Pokiaľ sa chceš pobaviť, tak si pozri ešte Merry Zodmas: http://thatguywiththeglasses.c om/videolinks/thatguywiththegl asses/merry-zodmas ... KNEEEEEL befor me!
12.04.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB