Battle Los Angeles - Trailer

Premiéra filmu je síce naplánovaná na 3.11.2011, no upútavka ma zaujala a tak ju ponúkam ku zhliadnutiu milovníkom military scifi. Vyzerá to na niečo iné, ako Deň nezávislosti. No veď posúďte...
Culter

Culter

Culter

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Let´s. Kick. Some. Alien. Ass. Moze byt, len dufam ze to najlepsie nie je v tomto traileri :) A len tak v kutiku duse sa snazim nestratit nadej, ze to bude mat aj nejaky...aspon trosicku...zmysluplny dej a pointu :)
23.02.2011
Culter
Hurá, podarilo sa to. Dík, Šaňi.
23.02.2011
Janko Iša
independence day? :)
23.02.2011
Aldeberan
bože, musím sem hodit recenziu na Skyline :)
23.02.2011
Roland Axenberg
Vyzera to na mix Dna nezavislosti a Vojny svetov, po dlhom case scifi, na ktore sa naozaj tesim. Premiera u nas je 10 marca!
24.02.2011
Peter Molnár (Posledný vzdušný pirát Zemplína)
Čistá zlátanina. Bože môj, Holýúdu už fakt dochádzajú nápady. :-/
24.02.2011
draculin
Napadov je dost, ale tie prilis originalne sa asi zle predavaju :( No, tak snad vyjde aspon tato akcia, nie?
24.02.2011
Peter Molnár (Posledný vzdušný pirát Zemplína)
V Holýúde už žiaľ nevedia ktovieako robiť ani akciu. :-P
26.02.2011
lucia hujsiova
Dnes som na tom bola v kine. Nesokuje, ale stoji za pozretie- user friendly a slusne tempo, dostanete presne to, co sluboval trailer a to je dost
11.03.2011
jurinko
No, prave som sa vratil z kina, a citim potrebu sa vyjadrit (pozor spoiler!). Bola to fantasticky stupidna blbost. Nulovy dej, postaveny na principe: Bezime sem! Teraz bezime sem! Pozor, zmena!! Budeme rychlo rychlo bezat sem! Aaa, mame malo casu, bezime!, totalne klise kydy (toto je nasa zem!), dokonale beckovy hlavny hrdina bez bazne a hany (pamatam si mena, hodnosti a cisla vsetkych, ktori mi zomreli, stale ma to mata), s atributmi ako z Warcraftu (+ 10 armor, + 10 accuracy, + 10 missing aura, + 10 dmg, + 10 command aura, ...), ktory dokazal mimozemstanov vlastne porazit sam (zistil ich slabe miesta, zistil, ze droni su bezpilotni, aj ten laser namieril sam!). Neveril som, ze sa take filmy este tocia. Akcia, akcia a akcia, placuci chlapec a mykajuce sa kutiky tvrdych marinakov (co to tam robilo?!), akcia, sprosti mimozemstania, nulova logika, predvidatelnost, akcia, akcia... Nudaa!
29.03.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB