Nový Babylon 5 na obzore?

Niečo sa v zákulisí deje. Čo to presne je, nik nevie. Podľa prvých (a zároveň posledných) správ sa zdá, že Babylon 5 dostane možno vdýchnutý ďalší život. Ale - tak ako stále v holywoodskej kuchyni - nič ešte nie je isté.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Babylon 5 - Koláž 1. série
Babylon 5 - Koláž 1. série Disclaimer
Prvé ozveny rozhovorov medzi JMS a Warnerom sa začali šíriť už v októbri po New Yorkskom Comic-Cone, na ktorom sa tiež ukázal a v uzavretom kruhu povedal, že sa na obzore niečo črtá... Či to bolo myslené tak, aby to ostalo v tomto kruhu nie je jasné, pretože onedlho na to sa táto malá informácia už objavila na internete. Nevyvolala ale žiaden rozruch.
Ten prichádza až teraz, keď JMS na Facebooku po tom, čo sa zvrtla diskusia na to, že by fanúšikovia chceli ďalšie pokračovania ich obľúbeného seriálu, odpovedal nasledovne:
"Opýtajte sa ma opäť v apríli."
Čo to znamená, či to bude výstrelok na 1. apríla alebo niečo seriózne, to zatiaľ vie asi len veľmi malá skupinka priamo zainteresovaných... My si zatiaľ môžme vyhrabať svoje DVDčka a opäť si počas týchto dlhých zimných večerov pri pohári teplého brivari aspoň pookriať dušu nostalgickými spomienkami.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(1993)

Babylon 5

Diskusia

draculin
Cooo? COOOOO????? Vorgaz. Kua, brekeke, hehe. Tak si vyhrabem tie farebne krabicky a budem sa snazit prilis netesit, nech potom smutne neslzim :)
16.12.2010
kAnYs
Things fall apart; the centre cannot hold; Mere anarchy is loosed upon the world, the blood-dimmed tide is loosed, and everywhere the ceremony of innocence is drowned. And what rough beast, it''s hour come round at last, slouches towards Bethlehem to be born?
16.12.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1993)

Babylon 5