Pokračovania Avatara a Transformers

Aká bude filmová budúcnosť modrých a železných mimozemšťanov? Uvidíme ešte Optimusa alebo Neytiri?
Podporte scifi.sk
James Cameron sa netají svojím zámerom natočiť pokračovanie, aj keď sa v ostatnom rozhovore vyjadril, že by sa chcel zamerať aj na iné mesiace planéty Polyphemus. Tá má okrem Pandory ešte ďalších trinásť mesiacov, takže o dostatok tém na prípadné pokračovania núdza nebude. Do dvojky sa však štúdio ani Cameron príliš nehrnú, takže sa jej tak skoro nedočkáme, aj keď je takmer isté, že bude.
Tretí Transformeri však dojdú už budúce leto a to hneď 3D. To by mohlo vyzerať naozaj dobre, hlavne keby sa im podarilo udržať nadupané tempo z dvojky. Tá síce vedie s prehľadom v kategórii najretardovanejší scénar roka, ale tú akciu a efekty by si v 3D určite každý rád vychutnal. Snáď na tom trojka bude aspoň v tejto oblasti rovnako.

Roland Axenberg

Roland Axenberg
"Sci-fi je existenčná metafora, ktorá nám dovoľuje rozprávať príbehy o stave ľudí. Isaac Asimov raz povedal: Jednotlivé sci-fi príbehy môžu vyzerať neustále triviálne zaslepeným kritikom a filozofom dneška, ale jadro sci-fi, jeho podstata, sa stalo veľmi dôležitým pre našu spásu, ak máme byť vôbec spasení." — SG-1 (200) ++++++++++++++++++ Čo keď ľudia považujú stroj za svojho Boha, pretože ľudia majú schopnosť vytvárať veci, ktoré ich presahujú? Čo keď človek kedysi vytvoril večné stroje aby poprel svoju dočasnosť? Čo keď sa človek nakoniec začal tomuto stroju klaňať, pretože stroj je výsledkom racionálneho postupu, zatiaľčo on sám je len krehká hračka náhody? — Azimut

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Jaj, tak ta kategoria o najretardovanejsi scenar sa mi paci ;-)
04.02.2010
Roland Axenberg
To je nová scifi.sk award :D
04.02.2010
kAnYs
Mohli by spravit Cross-Over. Avormers. Alebo Transvatar. Hmmm... Na''vi by sa o niekolko tisic rokov dostali ku hviezdam a pristali by na planete s vysokym obsahom tazko ziskatelneho nerastu not-quite-unobtainium ktoreho jeden gram dokaze Pandorina vegetacia foto-protono-hyper-syntezou premenit na ziviny schopne vystacit celej planete na mesiac, kde by sa priami kvazi-muzsky potomok Jaka Scullyho prevtelil do autobota a zistil ze ich tazobne plany silno ohrozuju lokalnu mechagetaciu zosietovanu optickymi kablami. Spojenie davno znepriatelenych klanov... Deceptikoni, Transvestikoni, Vanitykoni, Honestikoni,a mnohi dalsi; laska medzi dvomi cudzincami, transformeri sex plny iskier a rozpalenych chladicov, tento-krat cely pred kamerou.
08.02.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB