Wolverine a Iron Man v anime verzii

Sony Pictures, Marvel a japonský animačný dom Madhouse pripravujú anime-prerod niekoľkých základných komiksových titulov od Marvelu: X-Men, Blade ale aj Iron Man a Wolverine, ku ktorým sú už online aj trailery.
Filmová história scifi
Trailer k anime verzii Wolverinea:
Wolverine - Trailer Disclaimer
Trailer k anime verzii Iron Mana:
Iron Man - Trailer Disclaimer
Čo na to hovoríte?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Iron Man

(2010)

Wolverine

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Akosi sa mi zda, ze ten Wolverine uz s Wolverinom nema nic spolocne... Nemam nic proti tomu, ze je to prerobene... ale akosi je to nieco ine... Skor by som to nazval asi nejak inak... pripada mi to ako alternativny svet X-menov... :D
27.01.2010
cyberstorm
no, ono zmena ucesu na dlhe anime vlasy u mna tiez vyvolavala rozne pocity...ale kaslat na to, ak to bude dobre, tak co tam po nejakom ucesu (ok, tiez sa mi zda byt chudacisko nejaky vychudnuty a slachovytejsi nez jeho svalnaty original)... BTW, Sano, vies kolko alternativnych X-Menov existuje? Tam (v komikse) sa zahravaju s celymi alternativnymi univerzami....
27.01.2010
Šaňo aka Babcom
alternativne univerza: tiez som si to uvedomil, ked som posielal posledny prispevok... tolko rebootov a podobne asi nemal ziaden iny komiks. :D
27.01.2010
cyberstorm
...ale mal...v jednom alternaticnom univerze komplet vsetkych mutantov tusim vyvrazdili roboti Sentinels
27.01.2010
Roland Axenberg
anime SUX
27.01.2010
Aldeberan
si robíte srandu... Rosomák je naprosto hrozný, pri Železnom mužovi sa to celkom dalo... neviem presne čo mi nesedí, ale hneď ako to sformulujem, tak to napíšem :-)
27.01.2010
kAnYs
Boze sak ten Wolverine bol hrozny. Absolutne lame-neatraktivne pohyby, radoby slo-mo, nulovy detail, a tie stuhy pokrutene pri closeup zaberoh na drapy malo byt co?
27.01.2010
kAnYs
Aha uz to chapem. Namiesto toho aby sa detailne pohrali s "choreografiou" jeho pohybou tam mu rozblikali ruky a nakreslili drahu jeho drapov. Cool. Nechajte si.
27.01.2010
kAnYs
Za to Ironman bol ozaj cool. Ten by mohol byt dobry.
27.01.2010
Šaňo aka Babcom
No, konecne som si to pozrel aj so zvukom - a je to teda este patetickejsie ako bez... No jo... uvidime, co z toho spravia... ale vyzera to skor na prilis vela akcie a prilis malo rozumu.
28.01.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2010)

Iron Man

(2010)

Wolverine