di Bonaventura produkuje Nicholasa Flamela

Lorenzo di Bonaventura (Transformers) by mal produkovať sériu filmov podľa šesťdielnej románovej fantasy série Michaela Scotta The Secrets of the Immortal Nicholas Flamel (Tajomstvá nesmrteľného Nicholasa Flamela).
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
V príbehu pätnásťročných dvojičiek Sophie a Josha sa ocitneme v dobrodružstve, ktoré nás spolu s ich sprievodcom, alchymistom Nicholasom Flamelom, zavedie na niekoľko kontinentov. Počas ich cesty Amerikou, kde sa učia starým magickým zručnostiam, sa stanú svedkami večného boja medzi dobrom a zlom.
Scenár pochádza od tvorcu seriálu Kyle XY. Knižne by na budúci rok mala vyjsť štvrtá kniha, Necromancer (Nekromant).

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Diskusia

cyberstorm
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeee
01.12.2009
Šaňo aka Babcom
co tak nestastne?
03.12.2009
žjuvka
Niektoré diely by mohli rozdeliť na dve časti. Šesť nie je práve šťastné číslo.
05.12.2009
cyberstorm
Co tak nstastne? Ad 1. Fantasy, Ad 2. HEXALOGIE!!!! Ad 3. Pre deti. Staci?
06.12.2009
draculin
Ak bolo 6 knih, este nemusi byt tolko filmov tiez. A vzdy to moze po prvom, zmrsenom a neuspesnom, uspesne zakapat a ist do kytiek. Ono je len smutne ze na taketo veci idu peniaze.... asi male deti chodia do kina o tolko viac nez my, ze sa stavame nezaujimavou cielovou skupinou, s nasou tuzbou po poriadnej inteligentnej scifi.. Tusim si zacnem kupovat listky po tuctoch?
07.12.2009
kAnYs
dva tucty listkov na avatara? Treba zacat svetovu kampan, aby to robili vsetci, inac to bude bezpredmetne.
07.12.2009
cyberstorm
jo pani, vyzera to tak... A hadam najhorsie na tom je to, ze to vsetko spustil clovek, u ktoreho by ste to pred rokom 2000 necakali. Isty pan L., ktory do....il legendarnu seriu prvym dielom a tym, ze to vsetko orientoval na deti.
07.12.2009
Aldeberan
cyberstorm: kto? čo? pán L.? legendárna séria pre deti? nechápem... kto? ČO?
07.12.2009
draculin
No kto asi? Lucas a jeho druha trilogia predsa.. Ale nehadzal by som to nanho,hm? Ak do kin chodia hlavne decka, tak co ine cakame? Filmy su od toho aby zarabali v prvom rade...
07.12.2009
Aldeberan
náhodou, každému decku ktoér videlo Epizódu 1 sa Jar-Jar páčil. Tak Lucas ziskal nových fanúšikov a filmy boli dospelejšie sa každým dielom. A hlavne . Pre deti bola už Epizóda 6, takže skor je to od nejkých 80 rokov imho :-P
08.12.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.