Dobré znamenia (2019)

V roku 2019 sa sveta (zase raz) nachádza na krajíčku k apokalypse a ľudstvo by sa malo pripraviť pre posledný súd. Ale niektorým sa takýto božský plán nepozdáva a tak Aziraphale, trochu neposedný anjel, a Crowley, démon z pekiel, nevedia toho Antikrista nájsť.

Info

Slov. názov Dobré znamenia
Orig. názov Good Omens
Hodnotenie 70 % (1 hodnotení)
Anotácia V roku 2019 sa sveta (zase raz) nachádza na krajíčku k apokalypse a ľudstvo by sa malo pripraviť pre posledný súd. Ale niektorým sa takýto božský plán nepozdáva a tak Aziraphale, trochu neposedný anjel, a Crowley, démon z pekiel, nevedia toho Antikrista nájsť.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Epizódy

P. č.NázovOriginálny názovProd
1. séria
1 Na počiatku In the Beginning
2 Kniha The Book
3 Ťažké časy Hard Times
4 Sranda sobotného rána Saturday Morning Funtime
5 Možnosti Súdneho dňa The Doomsday Option
6 Úplne posledný deň zostatku ich životov The Very Last Day of the Rest of Their Lives

Minirecenzie

xius @xius 28.01.2021 18:14:59
7
Hlavni predstavitelia hraju kralovsky! Kto by to cakal tolko chemie medzi vladcom vlkolakov a Dr. Who? :) Zvysok casto vyznieva trochu hlucho, mozno je to ono Pratchettovske prekliatie? Ale serialovy format pomaha pozornost divaka predsa len udrzat lepsie nez filmove pokusy, a spolu s milionom-a-jednym-vtipom verne prenesenym z knihy, ide o solidnu fantasy jazdu bez privelkych hollywoodskych klise.

Články

To najlepšie za rok 2019: seriály

Pomaličky končíme. Nech sa páči, najlepšie fantastické seriály za minulý rok.

2 komentárov

Jak dobrá jsou Dobrá znamení?

{b,Dobrá znamení (Good Omens)} z produkce {b,Amazon Prime} jsou velkorozpočtovou podívanou, která zahřeje srdce každého fanouška, jenž má doma stejnojmenný ohmataný svazek. S jistým odstupem ale zůstá...

3 komentárov

Dobré knižné znamenia (by Arubis)

Good Omens alebo Dobré znamenia sú spoločným výtvorom fantasy velikánov Neila Gaimana a Terryho Pratchetta. Druhý zo spomenutých autorov si za svoj prínos pre literatúru zaslúžil pasovanie na rytiera....

1 komentárov

Čo už vieme o seriáli Good Omens

Keď už máme ten dátum premiéry (či nahodenia na streamovaciu službu) televíznej adaptácie románu Good Omens, poďme si zhrnúť, čo už o nej vlastne vieme.

0 komentárov

Seriály, na ktoré sa môžeme tešiť v roku 2019

V tomto článku si predstavíme niektoré nové, ale aj dobre známe a overené seriály, ktoré si budeme tento rok môcť pozrieť na rôznych kanáloch či online službách.

0 komentárov

Videá

Produkcia - Featurette z natáčania
Úvodné titulky - Úvodné titulky
Trailer - 1