Čierne mesto (2012)

V meste, kde ľudia a temné bytosti sú od seba oddelení vysokým múrom a nepokoje medzi týmito dvoma rasami ešte stále po strašnej vojne neutíchajú, sa Ash Fisher, polotemný mladík a Natalie Buchanan, človek a dcéra Emisára, do zamilujú jeden do druhého. Spojení tajomným putom, ktoré prinúti Ashovo sp...

Info

Slov. názov Čierne mesto
Orig. názov Black City
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia V meste, kde ľudia a temné bytosti sú od seba oddelení vysokým múrom a nepokoje medzi týmito dvoma rasami ešte stále po strašnej vojne neutíchajú, sa Ash Fisher, polotemný mladík a Natalie Buchanan, človek a dcéra Emisára, do zamilujú jeden do druhého. Spojení tajomným putom, ktoré prinúti Ashovo spiace srdce opäť biť, sa Asha a Natalie najprv pokúšajú vzrastajúce city najprv poprieť a neskôr proti nim bojovať. Vediac, že ak ich pristihnú, bude ich to stáť život, nemôžu bojovať ale proti sile ich citov. Keď sa obaja ocitnú v spleti konšpirácií, ktoré by mohli ľudí a temné bytosti opäť doviesť do vojny, musia sa rozhodnúť, či podstúpia skúšky, ktoré ich čakajú... hoci ich to môže stáť ich život.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Screen Gems adaptuje Black City

Screen Gems uzatvorilo dopredu zmluvu na produkciu celovečerného filmu podľa románu zo série dobrodružnej fantasy série pre mladých Black City od Elizabeth Richards.

0 komentárov

Obrázky

Ďalšie objekty v ságe