Ukážka: František Kotleta - Aga (Legie #5)

Piaty diel Legie je tu a spolu s ním posádka Kraksny. Tentoraz nielen že unikajú zúriacim Enlilom, ale súčasne musia zistiť, čo sa stalo s ich obľúbeným mlynčekom na mäso menom Aga!
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Aga. Prvé české vydanie (Epocha, 2022). Aga
Aga. Prvé české vydanie (Epocha, 2022). Disclaimer
Najobávanejšia členka vesmírnej lode Kraksna bola unesená. Kapitán Moravec vyráža na záchrannú misiu, ktorá je podľa zvyšku posádky najblbším nápadom od... no, posádka Kraksny má za sebou veľa hlúpych nápadov, ale tento rozhodne patrí medzi päť najväčších. Enlili medzitým začnú organizovať na Kraksnu lov a šmejdiť po celom vesmíre, aby dostali jej posádku aj technológiu pradávnej civilizácie rutašov. Čo stále nič nie je proti tomu, čo Moravca čaká pri záchrane Agy. Koľko chvostov bude musieť presekať, než získa späť jašteričku, ktorá netúži po ničom inom, než mu vytrhnúť chrbticu z tela?
Vitajte vo vesmíre, kde poslednou nádejou ľudstva na záchranu okupovanej planéty je nákladná loď Kraksna a jej svojbytná posádka, vesmíru Františka Kotlety a Kristíny Sněgoňovej, ktorý je temný, krutý aj zábavný, ako len to cenzúra vydavateľa dovolí.

František Kotleta
_
František Kotleta je rodák z Bruntálu, spisovateľ, jesenícky Mauglí a mäsiar, ale hlavne jeden z najúspešnejších autorov nielen fantastiky, ale českej literatúry všeobecne. Autor trilógie Bratstvo krvi, románov Vlci, Lovci, Príliš dlhá swingers party, Veľké problémy v Malom Vietname, dualógia Perunova krv a tetralógia Spad, Polčas rozpadu, Rázová vlna a Reťazová reakcia. Z novších titulov spomeňme sériu Legie, na ktorej spolupracuje s Kristýnou Sněgoňovou, a kyberpunkové romány Underground. Na verejnosti za neho zaskakuje nejaký Leoš Kyša. Jeho tituly búrajú rebríčky bestsellerov mixom akcie, hlášok, násilie, strhujúceho deja a sexu, ale i romantiky, vrúcnych vzťahov a lásky (to určite). Tu nebudete premýšľať, tu sa budete baviť. Vďaka veľkému záujmu sú všetky jeho knihy pravidelne reprintované a veľa z nich si môžete zaobstarať aj v audiopodobe.


František Kotleta - Aga
Séria: Legie #5
Vydavateľstvo: Epocha
Rok vydania: 2022
Vydanie: prvé
Jazyk: český
Počet strán: 328
Väzba: mäkká väzba / brožovaná
Ilustrácie a obálka: Lenka Tarwari Jandová a Jiří Arbe Miňovský
ISBN: 978-80-278-0073-5
Odkazy:

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2022)

Aga

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2022)

Aga